Istanbulspor-Manisa Maçinin Ardindan

Istanbulspor Teknik Direktörü Cem Bagci: 'Ikinci yarida 22'yi yakalayip psikolojik üstünlügü kazandik ama erken gol yedik. Avantajimizi kaybettik' Manisa Teknik Sorumlusu Mehmet Mesut Tüfenkoglu: 'Istanbul'a galibiyet için gelmistik, galip geldigimiz için mutluyuz'

TFF 1. Lig'in ilk haftasinda Manisa'ya 4-3 yenilen Istanbulspor'un teknik direktörü Cem Bagci, seyircilere güzel bir maç izlettiklerini söyledi.

Bagci, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, "Manisa'yi tebrik ediyorum. Seyirciler için güzel bir maç oldu. Sezonun ilk maçlari her zaman zor geçer. Buna ragmen iyi basladik." seklinde konusu.

Yenilen erken golden sonra defans direncini kaybettiklerini belirten Bagci, "Ikinci golü yedikten sonra oyuna daha çok ortak olduk. Ikinci yarida 2-2'yi yakalayip psikolojik üstünlügü kazandik ama erken gol yedik. Avantajimizi kaybettik." ifadelerini kullandi.

Manisa Teknik Sorumlusu Mehmet Mesut Tüfenkoglu ise "Istanbul'a galibiyet için gelmistik, galip geldigimiz için mutluyuz. Oyuna iyi basladik, 2 gol bulduk. Basit hatayla gol yedik ama ikinci yarida agirligimizi hissettirdik ve tekrar goller bulduk. Bizim için iyi bir baslangiç oldu. Istanbul deplasmanindan galip geldik. Ilerideki müsabakalarda hatalarimizdan ders çikararak daha iyi bir Manisa izlettirecegiz." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA