Erol Bulut Açiklamasi 'Daha Iyi Bir Gaziantep Izlettirecegiz'

Süper Lig’in ilk haftasinda Karagümrük deplasmaninda 3-2 maglup olan Gaziantep FK’da Teknik Direktör Erol Bulut, daha iyi bir Gaziantep izlettirmek istediklerini ve kadroya 3 takviye yapacaklarini ifade etti.

Süper Lig 2021-2022 sezonunun ilk haftasinda Karagümrük ile Atatürk Olimpiyat Stadi’nda karsi karsiya gelen Gaziantep FK, sahadan 3-2’lik maglubiyetle ayrilirken, Teknik Direktör Erol Bulut maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Müsbakayi degerlendirerek sözlerine baslayan Bulut, “Bugün ilk maçinda daha iyi baslamak istedik. Kaybettigimiz bir maç oldu. Ilk yari biraz daha rakibin kontrolünde geçti. Iyi pas yapan bir takim. Ilk golü kendi kalemize attik. Sonrasinda dikkatsizlik ve konsantrasyon eksikligiyle gol yedik. 2-2’yi yakalayamadik, direkten dönen topumuz var. Sonrasinda 10 kisi kaldik. Ikinci yarida yakaladigimiz pozisyonlari degerlendiremedik. Sonlara dogru kontradan yedigimiz bir gol oldu. Genel anlamda daha iyi bir Gaziantep seyrettirmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta anlastigimiz 3 futbolcu aramiza katilacak. Fiziksel olarak oyuncularimiz hazir olduklarini gösterdiler. Üzerinde çalisacagiz ve insallah daha iyi bir Gaziantep izlettirecegiz” diye konustu.



“Kirmizi kart planlari bozdu”

Sagal’in gördügü kirmizi kartin planlari etkiledigini söyleyen Erol Bulut, “Kirmizi kart planlari etkiliyor. Sonuçta kirmizi kart görmeyeceginizi düsünüyorsunuz. Bence kart biraz agir. Sagal’in topa hamlesi var ama sonrasinda ayagina degmis olabilir. Dünkü Besiktas-Çaykur Rizespor maçinda bir pozisyon oldu ama kart çikmadi. Sari karta bakmak lazimdi bugün. Topa bir müdahale var. Ondan önce bir pozisyon oldu. Top kornere çikti mi, çikmadi mi incelemek gerekiyor. Sonuçta 10 kisi kaldik. Ikinci yarida performanstan dolayi mutluyum” dedi.

Son olarak takviye yapacaklarini ifade eden Bulut, “Orta saha ve hücum takviyelerimiz olacak. Gaziantep birinci bölgede defans yapan ve kontratakla çikan bir ekip halinde görünüyordu. Biz bunu degistirmeye çalisiyoruz. Bunu bugünden yarina degistiremiyorsunuz, zaman gerekiyor. Bu sene yaptigimiz ve yapacagimiz transferlerle takimi üst seviyeye çikarmak istiyoruz. Ben daha önce söyledim, takimi geçen seneden daha iyi bir noktaya çikarmak istiyoruz. Bu da 8. siranin üzeri demek. Bu sezon bunu basarmak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA