Bursaspor 10 Yeni Futbolcuyu Kadrosuna Katti

Futbol Sube Sorumlusu Emin Adanur: 'Bursaspor olarak, bundan önce çok güçlüydük ama bugünden sonra artik çok daha güçlüyüz. Insallah çok kisa bir süre sonra Süper Lig hedefimize ulasacagiz'

Bursaspor, yeni transferleri Erhan Erentürk, Ufuk Budak, Ozan Sol, Hasan Ayaroglu, Ismail Yüksel, Reagy Ofosu, Luka Capan, Namik Alaskarov, Massimo Bruno ve Tim Matavz ile resmi sözlesme imzaladi.

Kulüpten yapilan açiklamaya göre, Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri'nde gerçeklestirilen tanitim toplantisinda konusan futbol sube sorumlusu Emin Adanur, zor bir süreçten çiktiklarini belirtti.

Bursaspor camiasi olarak, yasananlardan gelecekle alakali ögütler çikardiklarini aktaran Adanur, "Bugün ailemize yeni katilan 10 futbolcumuzla karsinizdayiz. Bursaspor olarak, bundan önce çok güçlüydük ama bugünden sonra artik çok daha güçlüyüz. Insallah çok kisa bir süre sonra Süper Lig hedefimize ulasacagiz. Ne kadar kisa sürede ulasabilecegimizi tüm camiaya, herkese, Türk futboluna göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandi.

Transfer tahtasinin açilma sürecine deginen Adanur, sunlari kaydetti:

"Ekip olarak, transfer sürecinde inanilmaz bir çaba sarf ettik. En alttan en üste kadar tüm ekip arkadaslarimin inanilmaz emekleri oldu. Zoru basardik. Transfer tahtasi hakkinda ilerleyen zamanlarda tekrar uzun uzun konusmam gerekiyor. Söyle bir kirilmamiz oldu; biz bir gri pasaport basvurusunda bulunduk. Bizim muhataplarimizin bir çogu yurt disindaydi ve biz bunlarla bir sekilde temas kurmak zorundaydik. Ancak bu imkan bize verilmedi. Bu noktada gerçekten çok üzüldük. Malumunuz, biz bir kurtulus savasi veriyoruz. Iletisim çaginda inanilmaz iletisim sikintilari çektik. Isin gecikmesi noktasinda ulasim sikintisi en büyük problem oldu."

Kulüp Baskani Hayrettin Gülgüler de "Bu mutlu günü bize yasattigi için ekip liderimiz Emin Adanur'a binlerce kez tesekkür ediyorum. Bir Bursasporlu olarak, camiamiza hayirli olsun diyorum." seklinde görüs belirtti,

Kaynak: AA