Kocaelispor'un Yeni Sezon Formasi Tanitildi

Kocaelispor, yönetim, futbolcular ve teknik ekibin katildigi lansmanda yeni sezonda giyecegi formalari tanitti. Gecede futbolcu ve teknik heyetin imzasinin bulundugu forma açik arttirma ile 20 bin TL’ye satildi.

Geçen sezonu sampiyon olarak tamamlayip 11 yil sonra TFF 1. Lig’e yükselen Kocaelispor’un yeni sezon formasi düzenlenen lansmanla tanitildi. Tanitim lansmanina Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt, Kocaelispor Kulüp Baskani Engin Koyun, Il Saglik Müdürü Yüksel Pehlevan, Kocaeli milletvekilleri, futbolcular, teknik heyet ve davetliler katildi.

Düzenlenen programda futbolcular ve teknik heyetin imzalarinin bulundugu forma açik arttirmaya sunuldu. Vali Yavuz tarafindan 4 bin 100 TL’den satisa sunulan forma 20 bin TL’ye satin alindi.

“Kocaelispor’umuzun basarisiyla gurur duyduk”

Konusmasinin basinda Karadeniz’deki sel felaketinde hayatini kaybedenlere rahmet dileyen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaelispor’a elinden gelen destegi vereceginin altini çizerek, “Sporu seven bir insan olarak Kocaelispor’umuzun basarisiyla gurur duyduk. Bu basarida emegi geçen kulüp baskanimiza, teknik heyete, sporculara, milletvekillerimize, belediye baskanlarimiza, taraftarlarimiza, her kimin ne katkisi varsa bir kez daha tesekkür ediyorum. Biz de elimizden geldigi kadar bu kulübe destek olmak noktasinda gerekenleri yapacagimizi buradan ifade etmek istiyorum. Futbolla ilgili birisi olarak Kocaelispor’u yillarca izledim. Kocaeli valisi olarak bu sehirde Süper Lig maçlarini seyretmeyi, bu heyecani yasamayi gönülden arzu ediyoruz. Kocaeli markasina sahip çikma konusunda herkeste bir arzu var. Çok istekli taraftarimiz var. Sehir sporu seviyor. Burasi bir spor kenti ayni zamanda. Bir kulübü yasatabilecek her türlü imkana sahibiz bu konuyla ilgili her hangi bir tereddüt de söz konusu degil. Kocaeli markasina hep beraber sahip çiktigimizda iyi bir organizasyonla daha iyi günler bizi bekliyor demektir. Maçlara olabildigince gelecegim. Maddi manevi yapilabilecek her ne varsa valilik olarak yaninizda olacagimizi bir kez daha buradan ifade etmek istiyorum” dedi.



“Bu basari 2 milyonluk Kocaeli halkinin basarisidir”

Zor geçen sezonu sampiyon tamamlayip 11 yil aradan sonra 1. Lig’e yükselen Kocaelispor’un bu basarisinin tüm Kocaelili vatandaslarin basarisi oldugunun altini çizen Baskan Engin Koyun ise, "Geçen yil çok stresli, sikintili bir sezon sonucu 11 yil aradan sonra takimimizi 1. Lige çikartarak mutlulugu yasadik. Bugün bu kupanin buraya gelmesindeki basari benim degildir, Kocaeli’de yasayan 2 milyon halkimizin basarisidir. Buralara gelmemizde destegi olan basta sayin valimize, büyüksehir belediye baskanimiza, ilçe belediye baskanlarimiza, taraftarimiza, görünen, görünmeyen kahramanlarimiza cani gönülden tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA