Bursasporlu Futbolcular Ve Teknik Heyet Saglik Testinden Geçti

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’un A Takim futbolculari ve teknik heyeti, yeni sezon öncesi VM Medical Park Bursa Hastanesi’nde saglik kontrolünden geçti.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’un A Takimi futbolculari ve teknik heyet, saglik sponsorlugu anlasmasi yapilan VM Medical Park Bursa Hastanesi’nde yeni sezon öncesi saglik kontrollerini tamamladi. EKO-EFOR testine tabi tutulan sporcular ve teknik heyete çesitli tahlillerin yani sira kardiyoloji, dahiliye, kulak burun bogaz, ortopedi, genel cerrahi, nöroloji ve göz muayeneleri yapildi. VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan, futbol dünyasinda rekabetin iyice yogunlastigi bir dönemde ‘Süper Lig Sampiyonu’ unvanina sahip Bursaspor’un saglik sponsorlugunu yapmaktan gurur duyduklarini söyledi.



“Yolun sonu Süper Lig olsun”

Arslan ayrica sunlari kaydetti: “Spor kulüpleri, basarili olmak için çok ciddi yatirimlar yapiyor. Dolayisiyla futbolcu ve teknik heyetin saglikli olmasi, basarida kilit rol oynuyor. Bu noktada tüm imkanlarimizi Bursasporlu futbolcular ve teknik ekip için seferber ettik. Sorumlulugumuzun suurunda hareket ediyor ve Türk sporuna hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Spora ve sporcuya verilen destegin, genç nesillere saglanacak en önemli katki oldugunu biliyoruz. Saglik sponsoru olmaktan gurur duydugumuz Bursaspor’a yeni sezonda basarilar dileriz. Yolun sonu Süper Lig olsun.”

Kaynak: İHA