Serik Belediyespor'un 3. Etap Kampi Basladi

2021-2022 futbol sezonu hazirliklarini sürdüren 2. Lig temsilcisi Serik Belediyespor, 3. etap kamp çalismalarina Afyonkarahisar’da basladi.

12 Temmuz’da kendi tesislerinde sezonu açan ve ilk etap kamp çalismasini yapan Serik Belediyespor geçtigimiz günlerde Afyonkarahisar’da ikinci etap kamp çalismasini tamamlamisti. Yesil-beyazli ekip sezon öncesi son hazirlik olan 3. etap kamp çalismasi için pazartesi gününden itibaren Afyonkarahisar’da kampa girdi.

Çalismaya 28 kisilik futbolcu kadrosu ile katilan Serik Belediyespor, 23 Agustos’a kadar sürecek olan kampta, 4 hazirlik maçi yapacak. Iç transfer sonrasi dis transferde 14 futbolcu ile anlasan Serik Belediyespor bu sezon 2. Lig’de ilk 5 sirada yer almayi hedefliyor.

“Iyi bir takim olusturdugumuz düsünüyoruz”

Serik Belediyespor Futbol Sube Sorumlusu ve Basin Sözcüsü Namik Kemal Kilinç, sezon açilisindan bu yana yapilan çalismalarla yaptigi açiklamada, "2021-2022 futbol sezonuna yönelik transfer çalismalarimiz ile birlikte 1 Temmuz’da sezonu açmis topbasi yapmistik. Simdi de Afyonkarahisar’da 28 Agustos tarihine kadar sürecek olan son kampimizda çalismalarimizi sürdürüyoruz. Serik Belediyespor Kulübü olarak en uygun bütçeli en iyi transferleri yapma konusunda büyük gayret gösterdik. Su anda Teknik Direktörümüz Bülent Akan’in yönetiminde iyi bir ekip, iyi bir takim olusturdugumuz düsünüyoruz. Günde 2 antrenmanla devam eden kamp çalismalarimizda 4 tane hazirlik maçi yapmayi planliyoruz. Önümüzdeki sezonda Serik Belediyespor olarak olabildigimiz en iyi yere hedefliyoruz, Serik’i en iyi sekilde temsil etmek istiyoruz. Sezon boyunca Serikli futbolseverlere iyi bir sezon yasatarak iyi maçlar izletmek amacindayiz” diye konustu.



“Altyapiya önem veriyoruz”

Serik Belediyespor olarak altyapiya çok önem verdiklerini belirten Kilinç, "Genç sporcularimizin yetismesine büyük önem veriyoruz. Hem geçen yil hem de bu yil altyapidan kadromuza kattigimiz oyuncularimiz da su anda kampta çalismalarini sürdürüyorlar. Bu vesile ile kulübümüze ve bizlere desteklerini esirgemeyen Serik Belediye Baskani Enver Aputkan’a, belediyemize, Kulüp Baskanimiz Halil Deligöz’e ve Serik Belediyespor’a emek veren herkese bir kez daha tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA