Kartepe'de Söhretler Futbol Turnuvasi Basladi

Kartepe Kulüpler Birligi tarafindan bu yil ilk kez düzenlenen 50 yas üstü “Kartepe Söhretler Futbol Turnuvasi”nin resmi açilis karsilasmasinda il protokolü ile saglikçilar karsi karsiya geldi.

Kartepe Belediyesi’nin destegiyle Kartepe Kulüpler Birligi tarafindan bu yil ilk kez düzenlenen 50 yas üstü “Kartepe Söhretler Futbol Turnuvasi”nin resmi açilis karsilasmasinda il protokolü ile saglikçilar Abdullah Tayyip Olçok Stadi’nda karsi karsiya geldi. Kartepe Kulüpler Birligi Baskani Mevlüt Agra ve Tertip Komite Baskani Sebahattin Altinkaya yönetiminde yapilan kura çekilisi ile “Kartepe Söhretler Futbol Turnuvasi”nda Suadiyespor, Derbentspor, Masukiyespor, Sirinköyspor, Nusretiyespor, Sarimesespor, Köseköy Atesspor ve Köseköy Istasyonspor takimlari mücadele edecek. Çekilen kura sonucunda A Grubu’nda, Köseköy Atesspor, Sirinköyspor, Suadiyespor ve Sarimesespor, B Grubu’nda ise Köseköy Istasyonspor, Masukiyespor, Derbentspor ve Nusretiyespor takimlari yer aldi. Turnuvanin bütün karsilasmalari Abdullah Tayyip Olçok Stadi’nda yapilacak. Kartepe Söhretler Futbol Turnuvasi’nda gruplarinda ilk 2 sirayi alan takimlar yari finale çikacak. Iki hafta sürecek olan Kartepe Söhretler Turnuvasi’nda 20 Agustos Cuma günü final karsilasmasi ile kupa töreni yapilacak. Kartepe Söhretler Futbol Turnuvasi’nda Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin ve Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman forma giydi.

Turnuvaya katilan sporculara basarilar dileyen Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman “50 yas üstü Kartepe Söhretler Futbol Turnuvasi açilis karsilasmasinda tatli bir rekabet yasandi. Kartepemizde sporun her dalinda gençlerimiz yer almaktadir. Spor her yasta yapilabilir. Bizde buna dikkat çekmek hem de gelecegimiz olan gençlerimize örnek olmasi amaciyla bu turnuvayi düzenledik. Kartepe 50 Yas Söhretler Futbol Turnuvasina katilan tüm takimlarimiza basarilar diliyorum” dedi.

Ayrica Kartepe Söhretler Futbol Turnuvasi sonunda tüm dünyayi etkisi altina alan Covid-19’a karsi asi olmanin önemine dikkat çekmek amaciyla “Hayat maçinda Covite yenilme asini ol” yazili pankart açildi.

Kaynak: İHA