GÜNDEM ÖZETI / 11 Agustos 2021

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, sel felaketinin yasandigi Baskale ilçesi Esenyamaç köyünü ziyaret edecek.

(Van/14.30)

YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, Pakistan Savunma Bakani Pervez Hattak ve Savunma Üretimi Bakani Zübeyde Celal ile ayri ayri görüsecek.

(Islamabad)

2- AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, parti genel merkezinde basin mensuplari ile bir araya gelecek.

(Ankara/10.00)

EKONOMI FINANS

1- Türkiye Istatistik Kurumu, haziran ayi insaat maliyet ile dis ticaret endekslerini açiklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DIPLOMASI

1- Afganistan'da güvenlik güçleri ile Taliban arasinda yasanan çatismalar takip ediliyor.

2- Yunanistan'da birçok noktada çikan orman yanginlarina iliskin gelismeler izleniyor.

GÜNCEL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a iliskin gelismeler takip ediliyor.

SPOR

1- Futbolda 46. UEFA Süper Kupa, Ingiltere ekibi Chelsea ile Ispanya temsilcisi Villarreal arasinda Kuzey Irlanda'da yapilacak maçla sahibini bulacak.

(Belfast/22.00)

2- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve takimdan bir futbolcu, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövansinda persembe günü St. Johnstone'la oynayacaklari maça iliskin McDiarmid Park'ta düzenlenecek basin toplantisinda sorulari cevaplayacak. Sari-kirmizili ekip son çalismasini da statta yapacak.

(Perth/20.00/20.30)

3- Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci ile futbolculardan Anders Trondsen, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda persembe günü deplasmanda Norveç'in Molde takimiyla yapacaklari ikinci maç öncesi Molde Stadi'nda düzenlenecek basin toplantisinda sorulari cevaplayacak. Bordo-mavili ekip son çalismasini da statta yapacak.

(Molde/18.30/19.00)

4- Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay ve futbolculardan Ahmet Oguz, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda persembe günü Gürcistan'in Dinamo Batum takimiyla yapacaklari ikinci maça iliskin Bahçesehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadi'nda düzenlenecek basin toplantisinda sorulari cevaplayacak.

(Sivas/16.15)

5- Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi ve Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 sezonu fikstürlerinin çekimi yapilacak. Fikstür çekimleri Türkiye Voleybol Federasyonunun sosyal medyadan canli yayinlariyla takip edilecek.

(Istanbul/14.30)

***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.

Kaynak: AA