Adanaspor Teknik Direktörü Gül Açiklamasi 'Yeni Bir Felsefe Insa Etmeye Çalisiyoruz'

TFF 1. Lig ekiplerinde Adanaspor'un teknik direktörü Firat Gül, yeni sezonda farkli bir kimlikle sahada olacaklarini söyledi.

Osman Yeresen Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basin mensuplarina yaptigi açiklamada Gül, kamp ve transfer dönemini çok iyi geçirdiklerini dile getirdi.

Yeni sezon hazirliklarini sürdürdüklerini belirten Gül, "Geçtigimiz yillara göre biraz daha farkli bir Adanaspor kimligiyle bu yil sahada olacagiz. Yeni bir felsefe insa etmeye çalisiyoruz. Bir kimlik sahibi olmaya çalisiyoruz. Bu isler kolay olmuyor, zahmetli geçiyor. Biz de gereken zahmeti ve emegi veriyoruz. Futbolcularimiz ve camiamiz çok motive durumda. Artik basariyi çok isteyecek noktada. Kamp dönemi ve bugüne kadar gelen süreci en iyi sekilde degerlendirdigimizi düsünüyorum." diye konustu.

Gül, Bursaspor maçiyla yeni sezona baslayacaklarini animsatarak, "Bursaspor, zorlu bir süreçten geçti. Transfer döneminde ciddi bir çalisma örnegi gösterdiler ve transfer tahtasini açtilar. Su an ciddi transferleri var. Geçen seneden kalan önemli oyunculari var. Zor bir maç olacaktir. Sonuç itibariyla deplasmanda oynayacagiz. Biz de bunun bilinciyle maça hazirlanacagiz." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA