Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basketbol Gelisim Ligi Seçmeleri Yapildi

2021-2022 sezonunda ING Basketbol Süper Ligi’nde ve Basketbol Gelisim Ligi’nde (BGL) mücadele edecek Yukatel Merkezefendi Belediyesi BGL için seçmeler yapildi.



Yukatel Merkezefendi Basket Baskani Veli Deveciler, Asbaskan Veli Tefenlili, Genel Menejer Evren Yenice, Idari Menejer Mustafa Soganci, teknik heyet ve altyapi teknik ekibinin katildigi seçmeler 2 etap halinde gerçeklesecek. Yaklasik 60 sporcunun katildigi seçmeler 2002 ve 2006 dogumlu sporcular yer aldi.

“BSL ekibine yakisacak bir takim kuracagiz”

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Yukatel Merkezefendi Denizli Basket’e yakisacak bir takim kuracaklarini aktaran Genel Menejer Evren Yenice, “Katilim bekledigimizin üzerinde oldu. Sag olsunlar geldiler, oyunculara ve ailelerine tesekkür ederiz. Insallah bu arkadaslarimiz arasindan Yukatel Merkezefendi’ye Basketbol Süper Ligi ekibine yakisacak bir sekilde bir takim kurmaya çalisacagiz. Yönetim kurulumuz her türlü olanagi sagliyorlar zaten sag olsunlar. Seçmelerimize baskanimiz Veli Deveciler ve Asbaskanimiz Veli Tefenlili’de geldi. Bizler burada en iyi sekilde seçmeleri gerçeklestirerek Basketbol Gelisim Ligi’nde ilk senemiz olmasina ragmen bir seyler yapmaya gayret edecegiz. Biz altyapida da bir seçme yapacagiz. Denizlili çocuklari çok istiyoruz fakat duruma göre bakacagiz su anda bir sey söylemek zor. Az önce dedigim gibi altyapida da seçme yapacagiz tabii bunun yaninda spor okulu projemiz de var” dedi.



Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Baskani Veli Deveciler ise, “Gerçeklestirdigimiz seçmelerde Denizlili oyuncularimiz olacak mutlaka. Basketbol Gelisim Ligi’nde Denizli’yi temsil edecek bir takimimiz oluyor. Altyapi ile alakali çok güzel çalismalarimiz var. Denizli için kalici bir seyler yapmak istiyoruz. Su anda tamamen profesyonel bir ekip kurduk” diye konustu.

Kaynak: İHA