Turkcell, IPRA Golden World Awards'ta Üç Birincilik Elde Etti

Turkcell Kurumsal Iletisim Direktörü Ismail Özbayraktar: 'Bugün egitimden kültüre, sanattan spora degin hayatin birçok alaninda kimseyi geride birakmayan sosyal sorumluluk projelerimizle toplum için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz'.

Turkcell, Uluslararasi Halkla Iliskiler Dernegi (IPRA) tarafindan düzenlenen IPRA Golden World Awards'ta, "Dijital Bahar", "Kadin Futbolu Ligi" projeleri ve "Içimdeki Hazine" uygulamasiyla altin ödüle layik görüldü.

Turkcell'den yapilan açiklamaya göre, sirket, hayata geçirdigi projelerle teknolojisini toplumsal faydaya dönüstürürken, uluslararasi alanda kazandigi ödüllere yenilerini eklemeye devam ediyor.

Bu çerçevede Turkcell, IPRA Golden World Awards'ta üç ödül birden kazandi. Bu sene 30'uncusu düzenlenen etkinlikte Turkcell, mobil uygulama, proje ve sponsorluklariyla altin ödüllerin sahibi oldu.

Verilen bilgiye göre, yüzlerce projenin degerlendirildigi IPRA Golden World Awards'ta Turkcell, altyapisiyla huzurevlerinde yasayan büyüklerin teknoloji ile hayata baglanmasini saglayan "Dijital Bahar" projesi ile "Etkinlik" kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Dünya Kadinlar Günü'nde Türkiye Futbol Federasyonu ile imzaladigi anlasmayla Kadin Futbol Milli Takimlari ana sponsorlugunun yanina "Kadin Futbol Ligi"nin isim sponsorlugunu ekleyerek bu alandaki destegini büyüten Turkcell, "Sponsorluk" kategorisinde de ödüle layik görüldü.

Otizmli çocuklarin zihinsel, davranissal ve duygusal gelisimlerini desteklemek için hayata geçirdigi "Içimdeki Hazine" uygulamasina entegre edilen yapay zeka tabanli duygu ögrenme teknolojisi ile de "Yeni Ürün Lansmani" kategorisinde birincilik elde ederek toplamda üç ödülün sahibi oldu.

Açiklamada görüslerine yer verilen Turkcell Kurumsal Iletisim Direktörü Ismail Özbayraktar, halkla iliskiler alaninda dünyanin en prestijli ödülleri olan IPRA Golden World Awards'tan üç birincilikle dönmenin mutlulugunu yasadiklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"Toplum yararina hayata geçirdigimiz projelerin uluslararasi alanda deger bularak böylesine saygin ödüllere layik görülmesi son derece büyük önem tasiyor. Aldigimiz ödüller ayrica bu alanda yaptigimiz çalismalarla ne kadar dogru yolda oldugumuzu gösteriyor ve yeni projeler için bizleri motive eden itici bir güç olusturuyor.

Bugün egitimden kültüre, sanattan spora degin hayatin birçok alaninda kimseyi geride birakmayan sosyal sorumluluk projelerimizle toplum için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. 27 yildir oldugu gibi Türkiye'nin gelecegine deger katmak ve firsat esitligi olusturmak amaciyla sürdürdügümüz projelerimiz ve sponsorluklarimizla teknolojimizi kullanarak hayatlara deger katmaya devam edecegiz."

Kaynak: AA