Sampiyonluk Sevincini Paylastilar

Kartepe’de gerçeklestirilen “Ulusal Star Kids Cup”ta sampiyon olan Nilüfer Belediyespor Sercan Yildirim Futbol Akademi U-11 Takimi, kupa sevincini Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem ile paylasti.

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Belediyespor ve futbolcu Sercan Yildirim is birligiyle geçen yil hayata geçirilen “Nilüfer Belediyespor Sercan Yildirim Futbol Akademi”, kisa sürede basari elde etmeye basladi.

Kartepe’de gerçeklestirilen “Star Kids Cup”a katilan Nilüfer Belediyespor Sercan Yildirim Futbol Akademi U-11 Takimi, basarisiyla dikkat çekti. Sakaryaspor, Boluspor, Kocaelispor, Inegölspor gibi takimlarin futbol okullari gibi 32 takimin katildigi turnuvada “Nilüfer Belediyespor Sercan Yildirim Futbol Akademi”, rakiplerini eleyerek finale kaldi. Finalde Boluspor Futbol Okulu ile karsilasan Nilüfer Belediyespor Sercan Yildirim Futbol Akademi, rakibini 2-1 maglup ederek turnuvanin sampiyonu oldu.

Nilüfer Belediyespor Sercan Yildirim Futbol Akademi kurucusu Sercan Yildirim ve minik sampiyonlar, Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem’i ziyaret ederek sampiyonluk sevincini paylasti. Halk Evi’ndeki Nilüfer Baris Meclisi’nde gerçeklesen ziyarette Baskan Turgay Erdem, sporculari basarilarindan dolayi kutladi. Baskan Erdem, “Akademide alacaginiz egitimlerle birlikte çok daha iyi yerlere geleceginizi umuyorum. Sadece futbola degil, sporun diger branslarina da ilgi duyun. Basarinizdan dolayi sizi kutluyorum” dedi.

Baskan Turgay Erdem, Nilüfer Belediyespor Sercan Yildirim Futbol Akademi’nin basarili sporcularina, günün anisina çesitli armaganlar verdi.

Desteklerinden dolayi Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem’e tesekkür eden Sercan Yildirim da, basarilarin artarak devam edecegini vurguladi. Yildirim, “Futbol akademi, koronavirüs pandemisi gibi zor bir dönemde kuruldu. Ancak yogun ve etkili çalismalarimizla bu açigi kapattik. Henüz bir yil bile olmadan bu seviyeye gelmek ve bu tür basarilar elde etmek gelecek adina bizi daha da umutlandiriyor. Çalismalarimizi ve basarilarimizi artirarak sürdürecegiz. Türk futboluna basarili sporcular yetistirecegiz” seklinde konustu.

Sercan Yildirim, Nilüfer Belediyespor Sercan Yildirim Futbol Akademi’nin 16 numarali formasini da Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem’e verdi.

Kaynak: İHA