Igdirspor 3. Lig'e Kizilcahamam'da Hazirlaniyor

Igdirspor yeni sezon için Ankara Kizilcahamam’da kamp dönemine basladi. Yeni sezonda 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan yesil-beyazlar kamp döneminin ikinci etabina Afyonkarahisar’da devam edecek.

Alagöz Holding Igdirspor, yeni sezona iddiali hazirlaniyor. TFF kurallari geregi Bal Ligi oyuncularini 3. Lig’de oynatamadigi için takim yeni transferler, yönetim ve teknik ekibiyle Kizilcahamam’da kamp dönemine basladi.

Teknik Direktör Mesut Demiroviç yönetiminde Ankara Kizilcahamam’da zorlu bir kampa giren Igdirspor, Kizilcahamam Kampi boyunca takimin kaynasmasi için yogun çaba sarf ediyor. Pas ve taktik agirlikli antrenmanlar yaptiran Demiroviç, takimin hirsli ve istekli bir görüntü çizmesinden de son derece memnun.

Ikinci etap kampi Afyonkarahisar’da olacak

Kizilcahamam’da 2 Agustos’ta siki bir kampa giren Igdirsporlu futbolcular, geride kalan süre zarfinda birbirlerini tanima firsati yakaladi. 20 Agustos’a kadar Kizilcahamam’da siki bir kamp geçirecek olan yesil-beyazli oyuncular, iki günlük iznin ardindan 23 Agustos’ta Afyonkarahisar’da ikinci etap kampina girecek. Afyonkarahisar kampinda da futbolcularin formlarinin en üst seviyeye çikmasi için antrenmanlar yaptiracak olan Teknik Direktör Mesut Demiroviç, 5 Eylül’de oynanacak Alanya Kestelspor maçiyla sezona iyi bir baslangiç yapmak istiyor.

Kaynak: İHA