GZT Giresunspor - Fenerbahçe Maçinin Ardindan

GZT Giresunspor, Fenerbahçe ile oynadigi hazirlik maçindan 3-1’lik skorla maglup ayrildi. Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, “Bu maç bizim için prova oldu. Galatasaray maçina kadar eksikliklerimizi giderip 3 puan ile ayrilmak istiyoruz” dedi.

GZT Giresunspor, Süper Lig öncesinde son hazirlik maçini Fenerbahçe ile oynadi. Sahadan 3-1’lik skorla maglup ayrilan Giresunspor, hazirlik sürecini tamamlayip Süper Lig’in ilk haftasinda oynayacagi Galatasaray maçina odaklandi.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, eksikliklere ragmen oyunun üzerine koyarak ilerlediklerini ifade etti.

Keles, “2 günde bir maç yapmis olduk. Fakat oyuncularin sürelerini ayarladik. Sakatsiz, kazasiz ve belasiz bitirdik. Samsun maçi ve bu maç biraz daha oyunun üzerine koyarak geliyor. Fakat eksiklerimiz var. 3-4 tane daha imza attirdigimiz transferimiz var. Onlarda geldigi zaman daha iyi olacagiz diye düsünüyorum. Transferlerimiz biraz geç katildi.

Ama belli bir süreç var. Önümüzde 1 hafta daha süre var. Insallah Galatasaray maçina iyi bir sekilde hazirlanmis olacagiz. Diabate ve Sankhare ile anlastik ama hazir olmadiklari için oynatamadik. Bir santrafor ve bir kenar oyuncusu daha alacagiz. Görüsmelerimiz devam ediyor. Onlarda geldiginde iyi olacagiz diyebilirim. Bizim için bu maç bir prova oldu ama eksiklerimiz var dedigimiz gibi. Eksiklerimizi tamamladigimizda Galatasaray maçinda iyi oyunumuzu daha da gelistirip 3 puanla ayrilmak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA