Fenerbahçe'nin Yeni Formalari Tanitildi

Fenerbahçe’nin yeni sezon formalari tanitildi. Lansmanda konusan Fenerbahçe Baskani Ali Koç, " Yönetim kurulu olarak karar verdik artik yildizli formalar kullanmayacagiz. TFF’ye yaptigimiz basvuruda da bizim derdimiz yildiz, para degil" dedi.

Fenerbahçe, yeni sezon formalarini düzenledigi lansman ile tanitti. Ülker Stadi’nda düzenlenen basin toplantisinda sari-lacivertliler, sponsor firma ile 2 yillik sözlesmeye imza atti. Toplantiya Fenerbahçe Baskani Ali Koç, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kizilhan ve sponsor firma Türkiye genel müdürü Taner Seyis katildi.

Toplantida açiklamalarda bulunan Baskan Ali Koç, global bir marka ile anlastiklarini dile getirerek, "Çok uzun bir isbirliginden sonra yeni bir markayla Fenerbahçe Futbol Takimi olarak bir isbirligine giriyoruz. Yeni isbirligimiz insallah hayirli ugurlu olur” seklinde konustu.



"BU YIL FORMALARIMIZDA YILDIZ OLMAYACAK”

Ali Koç, bu yil formalarinda yildiz olmayacagina dikkat çekerek, su ifadelere yer verdi:

"Fenerbahçe nereye gitse bolluk bereket getirir. Belki dikkatinizi çekecek formamizda bu sene yildiz yok. TFF’ye yaptigimiz basvuruda da bizim derdimiz yildiz, para degil. 28 sampiyonlugumuz resmiyet kazanmamis. 1923’te kurulan cumhuriyet ve federasyon var ama 36 yillik süreçte yapilan ulusal turnuvalar tamamen göz ardi edilmis. Biz de diyoruz ki bu hatadan dönelim. Buradan da olumlu haberleri bekliyoruz. Yönetim kurulu olarak karar verdik artik yildizli formalar kullanmayacagiz. Her türlü dizayn farkliliklari olabilir. 19 Agustos’ta çikacak formamizda göreceksiniz, çok farkli bir yaklasim olacak. Ticari anlamda da yaptigimiz anlasmanin faydalarini geçmis anlasmalara göre daha yüksek olarak görüyoruz. 19 Agustos’ta büyük bir lansman olacak, dünyada taninan 5 kulübün yapacagi bir lansman olacak. 2 senelik bir anlasmamiz var, ben bunu saglikli görüyorum."

"UMARIM BU FORMALAR BIZE SANS GETIRIR”

Koç, gelecek sezon formalarinin da simdiden tasarlandigini vurgulayarak, "Bu sezon formalarimizi göreceksiniz çok heyecanliyiz ama önümüzdeki sezon için daha da heyecanliyiz. Kaliplar disi bir forma yaklasimi geliyor. Normalde 19 Temmuz’da forma lansmani yapardik, bu sene bayrama denk geldigi için yapmiyoruz. Ben rahatsizligimi belirttim ne yazik ki formalar sizdi. Ben olsam reklam ajansini degistiririm, olacak is degil, çok rahatsiz olduk. Bence formalarin Avrupa’da oldugu gibi son maçta lansmanini yapmakta fayda var. En azindan bizim ülkemizde gizli tutulamiyor. Bu konudaki rahatsizligimizi iletmek istiyoruz. Formalardan çok mutluyuz, umarim siz de ayni duygu ve düsünce içinde olursunuz. Umarim bu formalar bize sans getirir. Yeni isbirliginin hayirli olmasini temenni ediyorum. 19 Agustos’ta Avrupa maçimiz olabilir. Kaliplar disi formamizi dünyada ilk giyen takim olabiliriz” açiklamasini yapti.

TANER SEYIS: “FENERBAHÇE’YE BÖYLE ELIT HIZMET ETMEK ISTEDIK”

Sponsor firma Türkiye Genel Müdürü Taner Seyis ise, futbolun marka genlerinde yer aldiginin altini çizerek, "Futbol bizim genlerimizde var. Zaman içinde çok ikonik futbolcular bizleydi, Maradona, Pele gibi. Milan ve Manchester City gibi takimlarla çalisiyoruz. Ali Bey’le tanisinca biz de Fenerbahçe’ye böyle elit hizmet vermek istedik. Bugün ilk kez kullanilan antrenman formasiyla ilgili çok güzel geri dönüsler aldik” ifadelerini kullandi.

BURAK KIZILHAN: “FORMALARIMIZ GLOBAL MAGAZALARDA YER ALACAK”

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kizilhan ise bir dünya markasi ile çalismaktan mutlu olduklarini ifade ederek, “Yaptigimiz isbirliginin küresel ölçekte olmasindan kulübümüzün M.City, Milan, Dortmund gibi dünya devleriyle esdeger görülmesinden mutluyuz. Formamiz global magazalarda yer alacak. Tasarim süreçlerinin içinde olacagimiz formalarimiz taraftarlarimizin begenisine sunulacak. Önümüzdeki dönemlere damga vuracak Fenerbahçe formalari olacak. Simdilik 2 yil olarak anlasilan isbirliginin çok daha uzun soluklu bir yolculuk olacagina inaniyorum” diye konustu.

(Bora Akyol /IHA)

Kaynak: İHA