Vitor Pereira Açiklamasi 'Futbol Kariyerinizin Kiymetini Bilin'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, futbolcularindan sürekli reaksiyon bekledigini belirterek, "Yaptiginiz antrenmandan keyif alin, zaman çok çabuk geçiyor, futbol kariyerinizin kiymetini bilin" dedi.

Yeni sezon hazirliklarini Düzce’nin Kaynasli ilçesindeki Topuk Yaylasi’nda sürdüren Fenerbahçe’de Teknik Direktör Vitor Pereira’dan oyuncularina reaksiyon talimati geldi. Hazirliklarini yogun bir sekilde sürdüren Fenerbahçe’de Portekizli teknik adam, oyuncularina sürekli uyarilarla müdahale ediyor. Maç esnasinda top kaptirmaktan korkmamalari gerektigini ancak topu kaybedince mutlaka reaksiyon göstermeleri gerektigini vurgulayan Pereira, pas hatasi yapmanin kendisi için bir hata olmadigini ancak topu kaybedince reaksiyon göstermemeyi asla tolere etmeyecegini oyuncularina iletti. Bu dogrultuda agresif bir takim olmalari gerektigini sari-lacivertli ekine anlatan Pereira, ayni zamanda keyif de almalari gerektigini söyledi.



Pereira, “Yaptiginiz antrenmandan keyif alin, zaman çok çabuk geçiyor, futbol kariyerinizin kiymetini bilin” sözleri ile antrenmandaki performanslari için futbolcularini tebrik ederken, oyuncular da hocalarina alkislarla karsilik verdi.

Kaynak: İHA