Turgutluspor'da Yeni Teknik Direktör Kazim Akgün Imzayi Atti

Misli.com 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor, daha önce anlasmaya vardigi teknik direktör Kazim Akgün ile 3 yillik sözlesme imzaladi.

Turgutlu Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçeklesen imza töreninde 3 yillik anlasmaya imza atan yeni teknik direktör Kazim Akgün, "Turgutluspor’dan teklif geldiginde düsünmeden kabul ettim. Bugünden itibaren Turgutluspor’umuzun basarisi için çalismaya baslayacagiz. Turgutluspor hem Turgutlu için hem de Türk futbolu için önemli bir kulüp. Bu kulübü en üst seviyelere tasimak için canla basla çalisacagiz. Anlasma her iki taraf içinde hayirlisi olsun. Bana ve ekibime güvenen herkese tesekkür ederim" dedi.



Baskan Kestaneci: "Turgutluspor’u layik oldugu yere tasiyacagiz"

Imza töreninde konusan Kulüp Baskani Taner Kestaneci de yeni teknik direktörleri Kazim Akgün’e basarilar dileyerek, "Hocamizin raporu dogrultusunda transfer çalismalarina baslayacagiz. En kisa sürede kadromuza kaliteli oyuncular takviye edip, yeni sezonda Turgutlusporumuzu layik oldugu yere tasiyacagiz. Yeni sezonda Turgutluspor taraftarimizi, alacagi basarili sonuçlarla mutlu edecek bir kadro kuracagiz" diye konustu

Kaynak: İHA