Sampiyon Güresçi Kartal Belediyesi Için Güresecek

Akdeniz Oyunlari Sampiyonu, milli sporcu ve Serbest Güres Genç Milli Takim Antrenörü Abdullah Güngör, 660. Tarihi Kirkpinar Yagli Güresleri’nde Kartal Belediyesi adina güresecek.

2014 yilinda Edirne’de düzenlenen 653. Tarihi Kirkpinar Yagli Güresleri’nde baspehlivanlik yarisinda 3. olan, Akdeniz Oyunlari Sampiyonu, milli sporcu ve Serbest Güres Genç Milli Takim Antrenörü Abdullah Güngör, Kartal Belediyesi ile anlasti. Yapilan anlasma ile baspehlivan, Tarihi Kirkpinar Yagli Güresleri basta olmak üzere tüm yagli güreslerde 1 yil boyunca Kartal Belediyesi adina yarisacak. Kirkpinar Baspehlivani ’Demiradam’ lakapli Abdullah Güngör’ün Kartal Belediyesi’ni temsil edecegi ilk yaris ise 9-10-11 Temmuz 2021 tarihinde yapilacak olan 660.Tarihi Kirkpinar Yagli Güresleri olacak.

Kirkpinar öncesi Baskan Yüksel’e ziyaret

Ünlü güresçi, Kirkpinar’a gitmeden önce Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel’i makaminda ziyaret etti. Ziyaret sirasinda Kartal Belediyesi Baskan Yardimcisi Adem Uçar, Kartal Belediyespor Baskani Umut Dastan, SAMDEF (Samsun Sivil Toplum Kuruluslari Federasyonu) Genel Baskani ve eski milli güresçi Metin Senel, kulüp yöneticileri ve antrenörler hazir bulundu.

Kartal Belediyesi adina güresmekten dolayi mutlulugunu Baskan Yüksel’e aktaran milli güresçi, Ata sporuna verdigi önemden ötürü Baskan Gökhan Yüksel’e, Kartal Belediyesi’ne ve Kartal Belediyespor yönetimine tesekkür etti.

Baskan Gökhan Yüksel de ziyaretten dolayi duydugu memnuniyeti dile getirerek, "Abdullah Güngör’ün Kartal Belediyespor adina güresmesi, bizler için bir ilk olurken, kendisine Kirkpinar’da basarilar diliyor, baspehlivanligi Kartalimiza getirmesini ümit ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA