Kayserispor'da Sezon Hazirliklari Sürüyor

Kayserispor yeni sezon hazirliklarini sürdürürken, sezon hazirliklarini degerlendiren Teknik Direktör Yalçin Kosukavak; “Oyuncularimin konsantrasyonundan, antrenmana olan uyumlarindan memnunum” dedi.

Yeni sezon hazirliklarini Teknik Direktör Yalçin Kosukavak yönetimde Kulüp Tesisleri’nde sürdüren futbolcular, kondisyon ve topla birlikte çalisti. Sezon hazirliklarini degerlendiren Takim Kaptani Ilhan Parlak; “Geçen sene zorlu bir süreçten sonra 10 gün önce yeni sezon hazirliklarina basladik. Geçen seneden olan arkadaslarimiz, bu sene aramiza katilan arkadaslarimiz ve kiralikta olan arkadaslarimizla güzel bir atmosfer var. Hocamizla beraber hazirliklarimiza basladik. Güzel bir hazirlik dönemi geçiriyoruz” dedi.

Oyuncularin performansindan memnun oldugunu aktaran Teknik Direktör Yalçin Kosukavak ise; “Geçen hafta 6 gün olmak üzere 9 gündür çalisiyoruz. Hazirlanmaya çalisiyoruz mevcut kadroyla. Oyuncularimin konsantrasyonundan, antrenmana olan uyumlarindan memnunum. Tabi biraz zaman alan hem fiziksel anlamda uyum göstermek, taktiksel anlamda da yogun seyler istiyoruz oyunculardan. Uyumlarindan memnunum, hepsine tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi. Transfer çalismalarinin devam ettigini de aktaran Kosukavak; “Baskan transfer konusunda sik çalisiyor. Transferde nasil bir yolumuz varsa o yolda gitmeye çalisiyoruz. Bakalim bazi seyler kolay olmuyor. Ilgilendiginiz oyuncuyu alamiyorsunuz, baska planlar yapmak zorunda kaliyorsunuz. Zor bir süreç, halledecegiz insallah” diye konustu.



“Dogan Alemdar ülke için çok degerli”

Geçtigimiz sezon gösterdigi performansla adindan söz ettiren genç kaleci Dogan Alemdar’in ülke için çok degerli bir futbolcu oldugunu ifade eden Kosukavak; “Dogan Alemdar bence ülke için kiymetli ve degerli. Kayseri için çok kiymetli bir oyuncu. Hem saha performansi, hem saha disi anlaminda çok zeki, farkindalik tarafi çok güçlü. Ben onun çok büyük yerlerde oynayacagini düsünüyorum, çok önemli bir kaleci” seklinde konustu.

Kaynak: İHA