Joher Rassoul Açiklamasi 'Samet Aybaba Bize Sans Getirdi'

Adana Demirsporlu futbolcu Joher Rassoul, “Sansliyiz ve bu sansi Samet hoca getirdi. Geldiginden beri 10 maç kazandik, 1 beraberlik aldik ve sampiyon olduk” dedi.

Yeni sezon hazirliklarini Bolu’da sürdüren Süper Lig’in yeni ekibi Adana Demirspor’da Joher Rassoul, Ihlas Haber Ajansi’na özel açiklamalarda bulundu. Adana Demirspor’un sampiyonlugundan dolayi mutlu oldugunu ifade eden 25 yasindaki futbolcu, “Çok mutluyum. Çünkü sezon zor geçti. Geldigim 2 yil play-off’larda kaldik. Bu sene direkt çiktik ve bunun için çok fazla çalistik. Çok mutluyum” diye konustu.



“SAMET AYBABA BIZE SANS GETIRDI”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ile ilgili görüslerini belirten Rassoul, “Sansliyiz ve bu sansi Samet hoca getirdi. Geldiginden beri 10 maç kazandik, 1 beraberlik aldik ve sampiyon olduk. Kamp çok güzel ilerliyor. Taraftarsiz oynamak bizim için çok zordu. Çünkü taraftarlarin tribünde olmasi büyük bir motivasyon sagliyordu bizlere. Korona virüsten dolayi bu sansi yasayamadik. Insallah bu sene taraftarlarla beraber daha coskulu bir sekilde oynayacagiz” seklinde konustu.

(Ozan Bugra Kosar - Faruk Çidem /IHA)

Kaynak: İHA