Hatayspor'un Yeni Transferi Sadik Bas, Kulüpte Kalici Olmak Ve Avrupa'da Oynamak Istiyor Açiklamasi

'Ilerleyen dönemde kendime yüksek hedefler koyup, o hedeflere yürümek istiyorum' 'Geçen sene UEFA'ya gidememe konusunda kil payi kaçirilmis bir basari var. Bence takim bu sene bunun üstesinden gelecektir'

MUHAMMET MUTAF - Süper Lig ekiplerinden Atakas Hatayspor'un yeni transferi Sadik Bas, takimda kalici olmak istedigini bildirerek,"Ömer hocanin bize kattiklari dogrultusunda Avrupa'da oynamak istiyorum." dedi.

Hatayspor'un, TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'dan transfer ettigi 27 yasindaki sag kanat oyuncusu Sadik Bas, takiminin yeni sezon hazirliklarini sürdürdügü Erzurum'un Palandöken Dagi eteklerindeki Yüksek Irtifa Kamp Merkezi'nde güç depoluyor.

Sadik Bas, AA muhabirine, Hatayspor'a gelmeden önce takima uyum saglayabilme, bilmedigi lige alisabilme ve kendini gösterebilme gibi konularda aklinda soru isaretleri oldugunu söyledi.

- "Buraya geldigim için çok mutluyum"

Kulübe geldikten sonra teknik ekip, futbolcu ve personelle gerçek bir aile ortami oldugunu gördügünü anlatan Sadik, "O yüzden uyum sürecini çok güzel bir sekilde geçirdik ve sanki bu sene gelmis gibi degil de daha önceden de burada mücadele ediyormusum gibi hissediyorum. O yüzden buraya geldigim için çok mutluyum." diye konustu.

Sadik Bas, teknik direktör Ömer Erdogan ile çalismanin heyecanini yasadigini belirterek, "Öncelikle hedefim burada kendimi ispatlayip Hatayspor'da kalici olmak istiyorum. Ondan sonra ilerleyen dönemde kendime yüksek hedefler koyup, o hedeflere yürümek istiyorum. Bununla birlikte kisisel gelisimim için Ömer hocanin bize kattiklari dogrultusunda Avrupa'da oynamak istiyorum." ifadelerini kullandi.

Geçtigimiz sezon Hatayspor'un maçlarini izledigini aktaran sag kanat oyuncusu, takimin hücum oyunuyla dikkati çektigini ifade etti.

- "Basarili olacagimi düsünüyorum"

Takimin büyük hedefleri oldugunu dile getiren Sadik, sunlari kaydetti:

"Geçen sene UEFA'ya gidememe konusunda kil payi kaçirilmis bir basari var. Bence takim bu sene bunun üstesinden gelecektir. Hatalarindan ders çikarilmis bir takim görüyorum. O yüzden bu hatalari yapmayip hedefe kitlenen bir takim oldugumuzu düsünüyorum. Bu sene hedefimize ulasacagimiz diye söyleyebilirim. Bu sene de elimden geldigi kadar skora katki saglamak istiyorum. Ben Hatayspor'da gerçekten basarili olacagimi düsünüyorum."

Kaynak: AA