Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan Futbolcularina Uyarilar Açiklamasi

'Yaptiginiz antrenmandan keyif alin. Zaman çok çabuk geçiyor, futbol kariyerinizin kiymetini bilin'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, futbolcularindan oynadiklari oyundan keyif almalarini ve kaptirdiklari toplara reaksiyon vermelerini istedi.

Fenerbahçe Serkan Acar Resort&Sports Topuk Yaylasi Tesisleri'nde yeni sezon hazirliklarina devam eden ve günde iki antrenman gerçeklestiren sari-lacivertlilerin Portekizli çalistiricisinin, futbolcularina sik sik uyarilarda bulunmasi dikkati çekti.

Yaptigi uyarilar sebebiyle dün sesi kisilan ve aksam antrenmaninda oyuncularina yaka mikrofonu yardimiyla seslenen 52 yasindaki teknik adam, futbolcularina top kaptirmaktan korkmamalari yönünde telkinde bulundu.

Oyuncularina pas hatasini normal karsiladigini belirten Pereira, topu kaybedince reaksiyon göstermeleri gerektigini ifade etti.

Deneyimli çalistirici, reaksiyon göstermemeyi asla tolere edemeyecegini vurgulayarak, agresif bir takim olmanin ve oyundan keyif almanin önemine degindi.

Top kaptirmaktan korkmamak, reaksiyon göstermek ve keyif alma konularinda futbolcularina bilgi veren Portekizli teknik adam, "Yaptiginiz antrenmandan keyif alin. Zaman çok çabuk geçiyor, futbol kariyerinizin kiymetini bilin." ifadelerini kullandi.

Pereira, antrenmandaki performanslari için futbolcularini tebrik ederken, oyuncular teknik adamlarina alkislarla karsilik verdi.

Kaynak: AA