Denizli'de Motosiklet Tutkunlari, Asinin Önemine Dikkati Çekmek Için Birlikte Asi Oldu

Denizli'de yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karsi asinin önemine dikkati çekmek isteyen motosiklet tutkunlari, araçlarinin yaninda topluca Kovid-19 asisi oldu.

Kentte faaliyet gösteren motosiklet tutkunlarinin olusturdugu 12 kulüp, Denizli Motosiklet Sürücüleri ve Spor Kulübü Dernegi (DMD) adi altinda tek çati altinda toplandi.

Dernek binasinin açilisi Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki'nin de katilimiyla gerçeklestirildi.

Açilista Kovid-19 asisi hakkinda farkindaligi artirmak isteyen motosiklet tutkunlari, "Motorunuza atlayip gezebilmek için asi sirasina geçin" sloganiyla asi etkinligi düzenledi.

Il Saglik Müdürlügünce görevlendirilen ekip, alanda kurulan çadirda 50 katilimciya motosikletlerinin basinda koronavirüs asisi uygulandi.

Denizli Motosiklet Sürücüleri ve Spor Kulübü Dernegi Baskani Gül Kinay, gazetecilere kentteki motosiklet kulüplerini dernek adi altinda bir araya getirdiklerini anlatti.

Açilis etkinligi kapsaminda asi kampanyasi düzenlediklerini aktaran Kinay, "Büyük bir destek aldik. Motosiklet tutkunu arkadaslarimizdan asilarini yaptirmayanlara burada asi imkani sagladik. Koronavirüs nedeniyle zor zamanlardan geçtik. Evlerimize kapanmak zorunda kaldik. Asi ile salgin sürecini daha hizli atlatip daha rahat gezebilecegiz." diye konustu.

Asi olan motosiklet tutkunlarindan Okan Tekelioglu da salgin sürecinde asinin önemini vurgulamak istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA