Demir Kartallar Sampiyonluk Yolunda Namaglup Ilerliyor

Tekerlekli Basketbol 2. Lig takimlarindan Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takimi 1. Lig terfi maçlarinda namaglup olarak yoluna devam ediyor.

Yalova’da oynanan olan 1. lige çikma mücadelesi kapsaminda Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takimi Yalova’da çiktigi iki müsabakadan da galip ayrilan taraf oldu. Ilk maçinda Hakkari Sümbül takimi 100-47 maglup eden Demir Kartal, ikinci maçinda Van Bedensel Engellileri 68 -26 maglup etti.

Takimin oyuncusu ve sponsoru is insani Ziya Yalçin, hedeflerine adim adim gittiklerini söyleyerek, “ Daha önce Süper Lig ve Avrupa’da mücadele eden Karabükspor Bedensel Engelli Tekerlekli Basketbol takimimiz kapatilmisti. Buna çok üzülmüstüm. Yeniden bir araya gelerek bir seyler yapmak için kollarimizi sivadik. 3. Lig’den basladigimiz bu mücadelemizde 2. Lig’e yükseldik ve simdi Yalova’da oynayacagimiz terfi maçlari ile insallah 1. Lige ardindan gelecek sene de yeniden süper lige yükselmeyi hedefliyoruz. 9 maçin ikisini kazandik ve namaglup olarak yolumuza emin adimlarla devam ediyoruz. Kalan 7 maçimizi da kayipsiz geçerek takim halinde basariya ulasacagimiza inaniyoruz” dedi.

Kaynak: İHA