Cengiz Yildirim, Okçuluk Federasyonu Baskan Adayligini Açikladi

Cengiz Yildirim, Okçuluk Federasyonu baskan adayligini açikladi. Türkiye Spor Yazarlari Dernegi Ankara subesinde konusan Yildirim, “Birlikten güç dogar felsefesiyle ortak akil anlayisini yönetmek için degil, birlikte çalismak için bu ise karar verdik” dedi.

Cengiz Yildirim, Türkiye Spor Yazarlari Dernegi Ankara subesinde düzenledigi toplanti ile Okçuluk Federasyonu’nun önümüzdeki günlerde yapacagi genel kurulda baskanliga adayligini açikladi.

Türkiye Spor Yazarlari Dernegi Ankara subesinde konusan baskan adayi Yildirim, “2008 yilindan beri sizlerle beraber okçuluk camiasinin içinde birlikte hizmet etmekteyiz, yol almaktayiz. Büyük ve köklü bir kurumda çalisarak elde ettigimiz bilgi birikimimizi 2008 yilindan itibaren okçuluk camiasina aktarmaya çalistik. Bu deneyimleri okçuluk sporunun tanitilmasinda, yayginlastirilmasinda ve tesislesmede, milli takima sporcu yetistirmede aktararak güzel sonuçlar elde ettik sizlerle beraber. Her zaman hedefimiz içerisinde bulundugumuz topluma arti deger kazandirmak oldu. Ve bir adim daha yukariya tasimak için sürekli çalismak oldu. Yapabilecegimizin en iyisini yaparak vatana millete ve bulundugumuz topluma fayda kazandirmak oldu. Bu nedenle de sizlerden biri olarak daha profesyonel bir çalisma anlayisiyla adil ve kimseyi ötekilestirmeden bütün okçuluk camiasini kucaklayarak ve herkesin ulasabilecegi açik kapi anlayisiyla Türkiye Okçuluk Federasyonu Baskanligi için aday olmaya karar verdik. Her ortamda dile getirdigimiz gibi birlikten güç dogar felsefesiyle ortak akil anlayisini yönetmek için degil birlikte çalismak için bu ise karar verdik. Seffaf çalisma anlayisi, kaynaklarin adil dagitimi, donanimli antrenörler, esit kosullarda mücadele eden sporcular yetistirmek için bu yola çiktik. Ülkenin okçuluk gelecegine sekil veren ortak kararlar alan ekipler kurmak istiyoruz. Inaniyorum ki yönetim anlayisinin degisikligiyle baslayacak bu süreç Türk okçulugu için bir basari öyküsüne dönüsecektir” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA