Çaykur Rizespor, Salomon Rondon Ile Prensipte Anlasti

Kulüp basin sözcüsü Selim Selimoglu: 'Rondon görüsmesi net olarak yüzde 100 bitmese de prensip olarak Rondon, yeni sezonda Çaykur Rizespor'da olacak'.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da, kulüp basin sözcüsü Selim Selimoglu, "Rondon görüsmesi net olarak yüzde 100 bitmese de prensip olarak Rondon, yeni sezonda Çaykur Rizespor'da olacak." dedi.

Selimoglu, gazetecilere yaptigi açiklamada, teknik direktör Bülent Uygun'un sundugu rapor çerçevesinde takimdan ayrilmalarin oldugunu belirtti.

Hafta içerisinde birkaç yabanci ve maliyeti yüksek oyuncu ile yollarin ayrildigini ifade eden Selimoglu, "Bu fesihlerle kulübümüz için hem maddi hem de yabanci kontenjani konusunda katki saglandi. Elimiz biraz daha rahatladi. Gündemimizde çok fazla oyuncu var. Çok titiz bir sekilde her yönüyle inceliyoruz. Sadece maddi tarafi da degil, oyuncularin son performanslari, yakin dönemdeki antrenmanlarina kadar takip ediyoruz. Oyuncularin bir kisminda sona yaklastik. Birkaç gün içerisinde çok güzel transfer haberlerini paylasacagiz." diye konustu.

Selimoglu, Çin'in Dalian Pro takiminda forma giyen 31 yasindaki forvet Salomon Rondon'un transferi için çalistiklarina isaret ederek, sunlari kaydetti:

"Rondon görüsmesi net olarak yüzde 100 bitmese de prensip olarak Rondon, yeni sezonda Çaykur Rizespor'da olacak. Taraftar rahat olsun. Çok daha heyecan verici baska isimlerle de ilgileniyoruz. Anlasma noktasinda da çok uzak degiliz. 2 orta saha, 2 de hücum oyuncusu kadromuza katacagiz ve bunlarla ilgili görüsmeler devam ediyor. Gerçekten çok ses getirecek transferler olacak. Önümüzdeki yillarda Çaykur Rizespor kaliteli futbolcular üreten bir kulüp olacak ve artik asansör bir takim olmaktan çikacak."???????

Kaynak: AA