Bayburtspor Yeni Sezon Hazirliklarina Tam Kadro Basladi

Yeni sezon hazirliklarina baslayan Bayburtspor, görücüye çikti. Takimin Ibrahim Senyigit Sosyal Tesisleri’nde gerçeklestirdigi ilk antrenmanda futbolcular basina tanitildi.

Geçen sezon özellikle ligin ikinci yarisinda elde ettigi basarili sonuçlarla taraftarlara gelecek sezon için umut asilayan Bayburtspor, yeni sezon hazirliklarina erken basladi.

Sezon sonu yeniden yapilanma sürecine giren takimda yeni isimlerle yola devam karari alindi. Bu süreçte sponsorluk anlasmalarina da imza atan kulüp, diger yandan kadrosuna yeni isimler kazandirdi.

Yapilanma sürecini tamamlayarak sezon hazirliklarina baslayan sari siyahli ekip, yönetim kadrosu, teknik heyet ve futbolcularla taraftarin karsisina çikti. Kulübün Ibrahim Senyigit Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ilk antrenmaninda Vali Cüneyt Epcim, oyuncularla bir araya geldi.

Etkinlikte yeni sezon için kurban kesilerek dua edildi.

Vali Epcim, burada yaptigi konusmada Bayburtspor’u bu sezon üst noktalara tasimak için çok önemli bir yol haritasi belirlediklerini söyledi.

Belirlenen yol haritasinin uygulanmaya baslandigini ifade eden Vali Epcim, özellikle eksikligi hissedilen taraflarin düzeltilmesiyle önemli basarilara imza atacak bir kadro olusturduklarini belirtti.

Teknik patron Hakan Yilmaz’in vizyonuna güvendiklerini ve bu noktada takima önemli katkilari olacaginin altini çizen Vali Epcim, “Biz buna güveniyoruz. Geçen yil, kendi grubunda ikinci yarida bu takim en iyi üçüncü takim oldu. Bu sene bu destekle birlikte inaniyorum ki; sampiyonluga oynayacak bir takim oldugumuzu düsünüyoruz. Tabii ki futbolcularimizin özverili gayretleri bu sürece destek verecek. Biraz onlar, biraz yönetim fedakarlik yapacak. Hepimiz onlara yardimci olacagiz, destekleyecegiz. Maddi ve manevi ihtiyaçlarini karsilayacagiz ve sehrimizin futbol altyapisini da çok ileri tasimayi planliyoruz.” diye konustu.

Sürecin sadece ligde kalmayi hedefleyen bir amaç tasimadigina dikkat çeken Vali Epcim, “Bayburtspor’u iyi yönetilen bir kulüp haline getirmek, futbolcusuyla, kulüp çalisanlariyla ve taraftarlarimizla birlik, beraberlik içerisinde futbol kulübümüzü çok ileri noktalara tasimak istiyoruz. Bu sene çok önemli transferlerle bu süreci destekledik. Insallah sampiyonluga dogru giden, sampiyonluk hedefiyle var olan bir takim olarak basari olacaksiniz. Sizlere cani gönülden basarilar diliyoruz.” dedi.

Kulübü iyi noktalara tasimayi amaçladiklarini belirten Vali Epcim, bunun sadece maddi kaynakla olamayacagina isaret etti. Kulüp Baskani Celil Çaliskan’in bu noktada önemli çalismalari oldugunu açiklayan Vali Epcim, söyle devam etti: “Tabii ki bizlere düsen onlari desteklemek. Ayrica kulübün ve sehrimizin diger dinamiklerini harekete geçirecek, özellikle yurt disinda ve Istanbul’da çok önemli is adamlarimiz var Bayburtspor’a onlarin da destek vereceklerini ümit ediyoruz. Onlarin da destegini bekliyoruz. Bu kulübü en iyi noktalara getirmeyi planliyoruz. Güzel bir ortam. Manevi, huzurlu, sakin bir sehirde yasayacaksiniz. Ama basariyi böyle sehirlerde bulmak çok önemlidir. Küçük sehirden büyük basarilar elde etmek hepiniz için de önemli bir motivasyon olacaktir. Buradaki küçük basari çok büyük ses getirecektir diye düsünüyorum. Hepinize tekrardan basarilar diliyorum.”

Teknik Direktör Hakan Yilmaz da teknik heyet ve sporcular adina enerjinin çok önemli oldugunu kaydetti.

Sezon hazirliklarina kulüp düzeyinde ilk defa bu kadar erken baslandiginin altini çizen Yilmaz, “Çok uzun zamandir Bayburtspor’da hep sezon baslarken kurulan takimlarla lige girilmis. Ilk defa bu kadar erken bir hazirlik var. Ilk defa bu kadar erken bir dönemde baslangiç var. Yüksek katilimli bir sezon basi hazirligi içerisindeyiz. Süreçte yönetimimiz, belediye baskanimiz, yeni rektörümüz ki; çok kiymetli, çok destek oluyor bize. Arka planda sporla alakali bütün testlerimizin tamaminda eli arkamizda. Ve tabii ki yükün agirliginin tamamini tasiyan Valimiz. Bu bizim için çok kiymetli. Öncelikle bu birliktelik dolayisiyla bütün sporcularim adina tesekkür ediyorum. Bize düsen tüm sehrin yükünü sportif anlamdaki sonuçlarla tasimak. Ben Çocuklara çok güveniyorum. Ekibime çok güveniyorum. Beraber, bu enerji ile çok iyi isler çikacagini düsünüyorum. Hepimizin Allah yardimcisi olsun. Insallah bu baslangicin sonucu da sampiyonluk olsun.” degerlendirmesinde bulundu.

Vali Epcim, destekleri dolayisiyla Baskan Çaliskan ile sponsor Muhammet Karaoglu’na tesekkür etti.

Daha sonra tesiste incelemelerde bulunan Vali Epcim, takimin tam kadro halinde gerçeklestirdigi sezonun ilk antrenmanini izledi.

Etkinlikte Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Il Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Ramazan Yigit, Il Genel Meclis Baskani Bülent Yardimci, kulüp yöneticileri ve taraftarlar yer aldi.

Kaynak: İHA