A Milli Kadin Voleybol Takimi Oyuncusu Ebrar Karakurt Açiklamasi 'Olimpiyatlarda Elimizden Gelenin En Iyisini Yapmaliyiz'

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari'nda mücadele edecek A Milli Kadin Voleybol Takimi'nin 14 kisilik sporcu kadrosunda yer alan Ebrar Karakurt, basarili olmak için çok çalistiklarini söyledi.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapilan açiklamaya göre, 2020 Tokyo Olimpiyatlari için bir araya gelen A Milli Kadin Takimi, Istanbul'daki hazirliklarina devam ediyor.

Olimpiyatlarla ilgili görüslerine yer verilen Ebrar Karakurt, "Milletler Ligi bizim için keyifli bir hazirlik süreciydi. Italya'da bir ay boyunca takim olarak güzel bir bütünlük kurduk. Sonunu güzel taçlandirdigimiz, her maç üzerine koydugumuz için mutluyuz. 2020 Tokyo Olimpiyatlari'nda çok iyi oynamali, elimizden gelenin en iyisini yapmaliyiz ki orada da ayni basarilari elde edelim. Su an burada amacimiz dogrultusunda çok çalisiyoruz. Antrenmanlarimizi yapiyoruz. Tokyo'ya ayin 14'ünde gidecegiz. Umarim kampin geri kalanini da keyifli, sakatliksiz, saglikli bir sekilde geçiririz. Iyi bir sekilde baslayip, iyi bir sekilde bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA