3 Ülkenin Halter Milli Takim Sporculari Tokyo Olimpiyatlarina Kemer'de Hazirlaniyor

Tokyo Olimpiyatlarina hazirlanan Cezayir, Fas, Tunus Halter Milli takim sporculari Kemer’de kampa girdi. Milli takimlar kampin ardindan olimpiyatlara katilmak üzere Tokyo’ya hareket edecek.



Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu Cezayir, Fas, Tunus Halter Milli takimlarini Kemer’de agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirirken, Kemer’in kendilerine sans getirmesi dileginde bulundu ve basari dileklerini iletti.

“KEMER KAMP IÇIN ÇOK IDEAL BIR BÖLGE”

Seyahat Acentasi Sahibi Serdar Balta, Kemer’in kamp için oldukça ideal bir yer olduguna dikkat çekerek konu ile ilgili “Su anda Cezayir, Fas, Tunus Halter Milli takimlari Kemer’de bir otelde olimpiyat hazirlik kamplarini yapiyorlar. Takimlar yaklasik 20 günle 45 gün arasinda kamplarini burada sürdürüyorlar. Bazi takimlar üçüncü ve dördüncü kez kamp için Kemer’i seçiyorlar. Bu takimlar hem Kemer’deki dogal güzellikleri, mevsimsel olarak da güzel bir yaz dönemini yasiyorlar. Sporcular Kemer’i tam ideal bir kamp merkezi olarak görüyorlar. Hem oteldeki hizmetlerden, hem de Kemer’deki dogal güzelliklerden faydalanarak rahat bir kamp geçiriyorlar. Gelen takimlar içerisinde erkek ve bayan sporcular da var. Bunlar da ciddi anlamda kendi kategorilerinde derece yapmis ve madalya umudu olan sporcular. Takimlar su anda Temmuz’un 27’sine kadar burada kamplarina devam edecek. Otelin Genel müdürü ve yönetimi basta olmak üzere çok ilgililer ve bize salonlarini tahsis ettiler. Kendi malzemelerimizi buraya kurduk ve su anda da her bir sporcu rahat bir sekilde her bir platformu ayri ayri kullanarak rahat bir sekilde kamp yapabiliyor. Ayni zamanda Kemer Belediye baskanimiz ve Belediyemizde çalisan arkadaslarin da çok büyük katkilariyla özverili bir sekilde kampa destek sagliyorlar. Kemer Belediyemiz gelip burada ziyaretlerini yapiyor. Onlara da moral motivasyon destegi sagliyorlar” dedi.



“OLIMPIYATLARDAN MADALYA ILE DÖNECEGIZ”

Madalya almak için oldukça yogun bir sekilde çalisan konuk Milli takim sporcularindan Walid Bidani, Nouha Landoulsi, Ramzi Bahloul da yaptiklari açiklamalarda “Antalya’ya ve Kemer’e olimpiyat oyunlarina hazirlik için geldik. Çok çalisiyoruz. Burada mutluyuz ve iyi hazirlaniyoruz. 2021 tokyo olimpiyat oyunlarinda madalya almayi umut ediyoruz” açiklamalarinda bulundular.

Kaynak: İHA