Suluovali Tekvandocular Ordu'dan Siyah Kusakla Döndü

Suluova Belediye Spor Kulübü sporcusu tekvandocular Ordu’dan basariyla döndüler. Türkiye Tekvando Federasyonu tarafindan Ordu’da yapilan siyah kusak Pum/Dan sinavinda Suluova Belediyesi Spor Kulübünden sporcu siyah kusaga terfi etti.

Tekvando antrenörü Serdar Kiliç, "Bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen Suluova Belediye Baskanimiz Fatih Üçok, Suluova Belediyesi Spor Kulübü Baskanimiz Mustafa Çolak ve her zaman yanimizda olan Gençlik ve Spor Ilçe Müdürümüz Murat Turan’a sporcularim, velilerim ve sahsim adina çok tesekkür ederim" dedi.

Ilçe genelindeki tüm takim ve sporcularin destekçisi olduklarini belirten Belediye Baskani Fatih Üçok da, "Çocuk ve gençlerimizin egitimlerinin yani sira sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Bu dogrultuda bünyemizde Belediye Spor Kulübümüzü kurarak 11 bransta yaklasik 800 gencimize spor yaparak saglikli kalma, yeteneklerini gelistirme, kötü çevre ve arkadasliklardan uzak kalma imkani saglamaya çalisiyoruz. Hedefimiz, yarinimizin büyüklerini saglikli ve daha donanimli yetistirmektir" diye konustu.

Baskan Üçok, kusak sinavinda terfi alan sporculari tebrik ederek basarilar diledi.

Kaynak: İHA