Omar Elabdellaoui Takimla Ilk Idmanina Çikti

Geçirdigi kaza sonrasi tedavisi devam eden Galatasaray’in Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui uzun bir aradan sonra sari-kirmizililarla ilk antrenmanina çikti.



Geçirdigi kaza sonrasi tedavisi devam eden Galatasaray’in Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, takimla ilk antrenmanina çikti. Omar Elabdellaoui için bir hos geldin konusmasi gerçeklestiren Teknik Direktör Fatih Terim, "Omar biliyorsunuz talihsiz bir kaza geçirdi. Bugün aramiza almak istedim ki ona da çok büyük bir moral olsun diye. Çünkü o günden beri inanilmaz bir çalisma ve geri dönme hirsiyla çok büyük asama kaydetti.

Muhakkak ki daha kat edecek yolumuz var. Onun için onun antrenmana çikmasini istedim. Temmuz, Agustos, Eylül yolumuz var ama insallah bu yolun sonunda Omar’i ilk günkü gibi yanimizda, aramizda, Galatasaray formasi içinde görmek herhalde hepimizin en çok dilegi, en çok da Galatasaraylilarin dilegi. O günkü oldugu andan itibaren hadiseleri çok yakindan takip eden biri olarak hakikaten inanilmaz bir çalisma temposu ve azim var. Yarin oynamayacak, belki bu sezona baslamayacak ama inaniyorum ki Allah’in izniyle sezon içerisinde bize katilacak ve Galatasaray’in formasini giyecek. Kendisine hos geldin diyorum tekrar" diye konustu.



"Benim için çok büyük bir moral"

Takimla idmana çiktigindan dolayi çok büyük bir moral buldugunu belirten Omar ise, "Ilk geldigim gün, ilk olan andan beri hep yanimdaydiniz, hep bana destek verdiniz. Özellikle Fatih hocam hep benim yanimdaydi, ilk oldugu anda zaten yanima geldi. Bütün camia, bütün arkadaslarim, bütün çalisanlar ilk günden beri benim yanimdalardi. Bunu hiçbir zaman unutmayacagim. Çok takdir ettigim bir sey. Hocam da benim bugün tekrardan buraya dönmemi uygun gördü. Bu benim için çok büyük bir moral. Umarim kendisinin de dedigi gibi en iyi sekilde, ayni hirsla, ayni azimle çalisarak en kisa zamanda tekrardan Allah’in izniyle formama kavusma imkani bulurum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA