Vitor Pereira Açiklamasi 'Kurallarimizdan Taviz Vermeden, Çok Isteyerek, Tutkumuzla Kazanacagiz'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Disiplinli olacagiz, kurallarimizdan taviz vermeden, çok isteyerek, tutkumuzla kazanacagiz" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira takimla birlikte ilk antrenmanina çikarken, çalisma öncesi takima yaptigi konusmada sampiyon olmaya geldigini söyledi.

Fenerbahçe’nin çok büyük bir kulüp oldugunu belirten Pereira kendisi için burada olmanin büyük bir zevk oldugunu dile getirirken, geçen dönemde sampiyon olamadiklarini ama bu defa hep birlikte kulübe olan bagliliklari ile basarmak istediklerini, bunun da lafla degil çalisarak olacagini söyledi.

Pereira, "Istanbul harika bir sehir ama ben buraya gezmeye gelmedim, sampiyon olmaya geldim ve olacagim” seklinde konusurken, koydugu disiplin kurallarina da herkesin uymak zorunda oldugunu oyuncularina söyledi.



Takim içi iletisime çok önem verdigini oyuncularina anlatan Portekizli Teknik Adam, “Ne probleminiz olursa direkt gelin bana söyleyin, ben de sizinle ilgili öyle yapacagim” seklinde konustu.

Portekizli teknik adam sözlerine söyle sürdürdü:

“Hepiniz çok kaliteli, ünlü oyuncularsiniz ama bunu kanitlayacaginiz yer burasi yani saha. Sizleri gelistirmek için ben ve ekibim buradayiz. Disiplinli olacagiz, kurallarimizdan taviz vermeden, çok isteyerek, tutkumuzla kazanacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA