Turgutluspor'da Teknik Direktörlüge Akgün Getirildi

Misli.com 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor, geçen sezonun son bölümünde takimin basina getirilen Teknik Direktör Abdullah Ercan’la yollarin ayrilmasinin ardindan yeni sezon öncesi Kazim Akgün ile resmen anlasmaya vardi.

Geçtigimiz sezonu 54 puanla 9. sirada bitiren Turgutluspor, Teknik Direktör Abdullah Ercan ile yollarini ayirdi. Yasanan bu gelisme sonrasi Ege ekibi takimin basina Manisali Teknik Direktör Kazim Akgün’ü getirdi. Turgutlu’da Baskan Taner Kestaneci ile bir araya gelen Kazim Akgün’ün resmi sözlesmeyi imzaladigi ögrenildi. 42 yasindaki teknik direktör Turgutluspor ile 12 Temmuz’da yeni sezon hazirliklarina baslayacak.

Kazim Akgün, Hikmet Karaman, Mesut Bakkal, Reha Erginer, Reha Kapsal, Fuat Çapa, Hakan Kutlu, Ahmet Tasyürek gibi isimlerle Manisaspor, Boluspor, Denizlispor, Balikesirspor, Eskisehirspor ve Ümraniye takimlarinda görev aldi.

Kariyerine Manisaspor’da altyapi koordinatörü olarak baslayan Akgün, daha sonra altyapilarda yardimci antrenörlük ve teknik direktörlük yapti. Akgün, 2018-2019 sezonunda Manisaspor’un basinda teknik direktör olarak 29 maça çikti. Ardindan Ümraniyespor’da yardimci antrenörlük yapan genç teknik adam, 8 Eylül 2020’de yardimci antrenör olarak göreve geldigi Boluspor’dan 19 Ekim 2020’de ayrildi.

Kaynak: İHA