Turgutlu Belediyesi Kadin Voleybol Takimi'nda Ilk Imzalar Antrenörlerden

Tarihinde ilk kez voleybolda Kadinlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Turgutlu Belediyesi Kadin Voleybol Takimi’nda Basantrenör Erdal Kurç ve Yardimci Antrenör Yener Bastürk ile 1+1 yillik sözlesme imzalandi.

Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi ve Belediyespor Asbaskani Firat Honaz’in makaminda gerçeklesen imza töreninde uzun yillardir Turgutlu Belediyesi voleybol takimi altyapilarinda antrenörlük görevinde bulunan Erdal Kurç ve Yener Bastürk ile 1+1 yillik sözlesme imzalandi.

Imza töreninde konusan Baskan Yardimcisi Firat Honaz, “Kadin basketbol takimimizdan sonra kadin voleybol takimimizda liglerde mücadele etmeye baslayacak. Altyapi seviyesinde önemli bir birikimi olan bir takimdik. Kendi yetistirdigimiz oyucularla beraber ligi taniyan oyunculardan olusturacagimiz bir takimla ilk kez 2. ligde mücadele edecegiz. Yapacagimiz islerle lige renk katacagimizi düsünüyoruz. Ayrica en önemli amaçlarimizdan bir tanesi altyapimizdan yetisen oyunculari a takim seviyesine ulastirmak olacak. Öz kaynaklarimizla bu ligde kalici hale gelmek istiyoruz. Hocalarimiz yillardir hem belediyede çalisan hem de bu ligleri taniyan antrenörler. Hem hocalarimiza hem de camiamiza hayirli olsun” seklinde konustu.

Turgutlu Belediyesi Kadin Voleybol Takimi Basantrenörü Erdal Kurç ise “Uzun yillardir Turgutlu Belediyesi altyapisinda Yener hocamla birlikte görev aliyorduk. Öncelikle lig takimi kurarak bizlere bu seviyede mücadele etme sansi taniyan Çetin Akin baskanimiz ve baskan yardimcimiz Firat Honaz’a tesekkür ederiz. Turgutlulu oyuncular ve ligi taniyan oyunculardan olusturacagimiz kadromuzla önceligimiz bu ligi taniyip bu seviyede kalici hale gelmek olacak. Ligin önemli takimlarindan biri olacagimizi düsünüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA