Tayyip Talha Sanuç Açiklamasi 'En Büyük Avantajimiz Taraftar Olacak'

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adana Demirspor’un genç stoperi Tayyip Talha Sanuç, yeni sezonda yeni statta olusacak atmosferi hayal bile edemedigini belirterek, "Süper Lig’de bizim için en büyük avantaj taraftar olacaktir" dedi.

Mavi-lacivertli ekip yeni sezon hazirliklarini Bolu’da sürdürürken, takimin defans oyuncularindan Tayyip Talha Sanuç açiklamalarda bulundu. Sanuç, yeni bir sezona basladiklarini söyleyerek, "Hedefledigimiz yerdeyiz. Daha çok çalismaliyiz. Iyi bir kamp geçiriyoruz. Geçen seneden beraber oldugumuz arkadaslar var. Ciddi, önemli isimlerde aramiza katiliyor. Buda tabi ki kalitemizi arttiriyor. Kamp dönemimiz gayet iyi geçiyor. Iyi çalisiyoruz. Bu kamp dönemini ne kadar iyi geçirirsek sezon içinde o kadar rahat edecegiz. Süper Lig daha yüksek bir kalite daha kuvvetli daha güçlü olmalisiniz. Biz de bu kuvveti kondisyonu kampta kazaniyoruz. Insallah bu kampi en iyi sekilde geçirecegiz. Süper Lig’e en hizli sekilde giris yapacagiz" ifadelerini kullandi.

"Formayi almak için elimden geleni yapacagim"

Tayyip Talha Sanuç, hangi lig olursa olsun her zaman rekabetin içinde olacagini kaydederek, "Gerekirse daha çok çalisacagim. Bu sene de formayi almak için elimden geleni yapacagim. Akhisar maçinda attigim gol hala aklima gelir. Yüzümde bir gülümseme olusur, mutlu olurum. Tabi ki öncelikli görevimiz savunma fakat savunma oyuncusunun atacagi bir gol de bazen takima galibiyet, sampiyonluk getirebilir. Her zaman her duran topa gol atmak için gidiyorum. Insallah Süper Lig’de de bu gollere devam edebilirim" açiklamasini yapti.

"Insallah böyle kaliteli transferler devam eder"

Belhanda’nin takima katilmasini degerlendiren Tayyip Talha, "Sosyal medyada da çok önemli isimler dönüyor kulübümüz için. Ne kadar tecrübeli, kaliteli futbolcularla oynarsak bizde o seviyeye uygun oynamaya çalisiriz. Insallah böyle kaliteli transferler devam eder. Murat baskanimiz bu konuda özverili çalisiyor. Bu takima gelirken bir kariyer planlamam vardi. Bu takimda sampiyonlugu istiyordum. Bunu çok sükür kazandik. Simdi siradaki hedefim Süper Lig’de kendimi gösterip Avrupa ve milli takim düzeyinde futbolcu olmak istiyorum. A Milli Takim formasini giymeyi çok istiyorum. Insallah oradan da Avrupa’da kendimi gösterir Türkiye’yi en iyi sekilde temsil ederim" diye konustu.



"Süper Lig’de bizim için en büyük avantaj taraftar olacaktir"

Yeni Adana Stadi’nda taraftarla maçin hayalini kuran Tayyip Talha Sanuç, “Yeni statta oynayacagiz ve sanirim yüzde 50’lik bir kisim alinacak fakat bu yüzde 50 bizim taraftarimiz için yeterli bence. Bu statta atmosfer nasil olacak hayal bile edemiyorum. Eminim yeni transferlerimizde bundan etkilenecektir. Ben eski stadimizda bunu görebilmistim. Süper Lig’de bizim için en büyük avantaj taraftar olacaktir” degerlendirmesini yapti.

Kaynak: İHA