Sampiyon Karateciler Mutlulugunu Baskan Erdogan'la Paylasti

Yalova’da düzenlenen Türkiye Karate Sampiyonasi’nda ikinci olarak gümüs madalya kazanan Biga Belediyesi Karate Okulu sporculari, Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan’i ziyaret etti.

Türkiye Karate Federasyonu tarafindan Yalova’da gerçeklestirilen Yildizlar Türkiye Kulüpler Karate Sampiyonasi’na Biga Belediyesi Karate Okulu’nun sporculari da katildi.

48 ilden 477 kulüp ve bin 900’ün üzerinde sporcunun katildigi sampiyonada ikinci olarak kupa ve madalya kazanan sporcular, yasadiklari mutlulugu Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan ile paylasti.

Türkiye Karate Federasyonu Çanakkale Il Temsilcisi ve Biga Belediyesi Karate Okulu antrenörü Süleyman Orhan, Yardimci antrenör Balkan 2’ncisi Türkiye sampiyonu Halenur Böltül, sampiyon karateciler Yildiray Ugural, Kerem Arslan ve Zekeriya Cem Erkan’i kutlayan Baskan Erdogan, basarilarinin devamini dileyerek hediyelerini takdim etti.

Baskan Erdogan, “Karate Okulumuz, antrenör Süleyman Orhan hocamizin öncülügünde ilçemizin gururu olmaya devam ediyor. Sporcularimiz yurtiçi olsun yurtdisi olsun her katildiklari sampiyona da bizleri sevindiren haberler ile dönüyorlar. Biga’mizin evlatlarinin farkli farkli spor dallariyla ilgilenmeleri de bizleri mutlu ediyor. Her zaman kardeslerimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Yildiray’i, Kerem’i ve Zekariya’yi ayri ayri kutluyorum. Hocalarimiza ve emegi geçen ailelerine tesekkür ediyorum. Evlatlarimizin basarilari daim olsun. Insallah daha birçok sampiyonlukta görürüz ve her zaman ülkemizin ve ilçemizin gururu olurlar” dedi.

Desteklerinden dolayi Baskan Erdogan’a tesekkür eden Biga Belediyesi Karate Okulu antrenörü Süleyman Orhan ise yaptigi açiklamada, “Yalova’da yapilan Yildizlar Türkiye Kulüpler Karate Sampiyonasi’nda adini finale yazdirarak Türkiye ikincisi olan ögrencilerimiz büyük bir basariya imza attilar. Bu vesileyle sevincimizi paylasmak adina sporcularimiz ve yardimci antrenörümüz Halenur Böltül ile birlikte bizlerin her zaman yaninda olan Belediye Baskanimiz Bülent Erdogan’i ziyaret ettik. Belediye baskanimiza bugüne kadar vermis olduklari desteklerden dolayi mütesekkiriz. Ziyarette verdigi hediyeler ve her zaman maddi manevi olarak samimiyetle yanimizda olduklari için tesekkürlerimizi sunuyorum. Amacimiz Biga’mizi ve Bigali sporcularimizi Türkiye’de oldugu gibi Avrupa ve dünya arenalarinda da adini duyurmak. Allah’in izniyle durmak yok yola devam insallah” diye konustu.

Kaynak: İHA