Yavuz Bugra Boyar Açiklamasi 'Geçtigimiz Sezona Göre Daha Basarili Olmak Istiyoruz'

Hatayspor’un genç file bekçisi Yavuz Bugra Boyar, “Taraftarlar bizden artik daha fazla beklenti içerisinde. O yüzden en iyi performansimizi gösterip, geçen yildan daha iyi bir siralamada ligi bitirmek istiyoruz” dedi.

Süper Lig’in basarili ekiplerinden Hatayspor’un genç kalecisi Yavuz Bugra Boyar, yeni sezonda hazirliklarini ve hedeflerini Ihlas Haber Ajansi’na anlatti. Erzurum Yüksek Irtifa Kamp Merkezinde hazirliklarini sürdüren Hatayspor’un genç kalecisi geçtigimiz sezona göre daha basarili olmak istediklerini söyledi.

Boyar taraftarlarin geride kalan sezon sonrasi bu sezon daha fazla beklenti içerisinde oldugunu ifade ederek, “Kampimizin bugün 5. günündeyiz, tempo giderek yükseliyor. Yoruluyoruz ama bu yorgunlugumuzun meyvesini sezon içerisinde aliyoruz. Bunun en iyi örnegini geçtigimiz sezon gördük. Bu sezonda kampimizi bitirip yeni sezonda geçtigimiz sezona göre daha basarili bir sezon geçirmek istiyoruz. Taraftarlar bizden artik daha fazla beklenti içerisinde. O yüzden en iyi performansimizi gösterip, geçen yildan daha iyi bir siralamada bitirmek isteriz” dedi.



“Hedefim forma sansi bulup, takimimi sahada en iyi sekilde temsil etmek”

Boyar, bu sezon forma sansi bulmak istedigini vurgulayarak, “Bu sezon forma sansi bulmak istiyorum. Performansimi en üst seviyede tutmak hedefindeyim. Forma sansi buldugumda kulübü en iyi sekilde temsil etmek istiyorum. Sonrasinda sözlesmem bitiyor zaten performansima bagli olarak konusulur “ seklinde konustu.



“Türk futbolcularin forma sansi buldugunda neler yaptigini görüyoruz”

Yabanci kurali hakkinda konusan Boyar, yabanci kuralini destekledigini kaydederek “Ben Türk futbolcularin daha fazla deger görmesi gerektigini düsünüyorum. Türk futbolcularin oynadigi zaman neleri basardigini hepimiz gördük. Ben yabanci kuralini destekliyorum” ifadelerini kullandi.

“A takima yükselen gençlerin çok çalismasi lazim”

Altyapidaki futbolcularin her seye dikkat ederek çok çalismalari gerektigini belirten Boyar, “Özellikle profesyonellik kagida imza atmakla olmuyor. Hayati, uykusu ve beslenmesi gibi her seye dikkat etmesi lazim. En çok da fazla çalismasi lazim. Genç arkadaslarimiz A Takima çiktiklari lazim orada en iyisini yapmalari lazim. Ben Türk kaleci olarak Altay Bayindir ve Ugurcan Çakir’i çok begeniyorum. Yabanci olarak ise Muslera diyebilirim” açiklamalarinda bulundu.

Kaynak: İHA