Abdurrahman Canli Açiklamasi 'Hedefimiz Avrupa Ligi'

Hatayspor’un orta saha oyuncusu Abdurrahman Canli, "Geçtigimiz sezon kimse bizden bu basariyi beklemiyordu. Böyle olunca simdi beklenti yükseldi. Bu sezon geçtigimiz yila göre daha fazla çalisip üst siralarda bitirmeyi hedefliyoruz. Bu sezon Avrupa Ligini düsünüyoruz" dedi.

Süper Lig’in basarili ekiplerinden Hatayspor’un 24 yasindaki orta saha oyuncusu Abdurrahman Canli, yeni sezonda hazirliklarini ve hedeflerini Ihlas Haber Ajansi’na anlatti. Erzurum Yüksek Irtifa Kamp Merkezinde hazirliklarini sürdüren Hatayspor’da Canli, hedeflerinin Avrupa Ligi oldugunu söyledi.

Abdurrahman, kampin iyi basladigini ve tempoyu arttirdiklarini ifade ederek, "Kampin ilk gününden beri yogun çalisiyoruz. Ilerleyen günlerde daha da yogun çalisacagiz. Burada rakim çok yüksek basta bundan çok zorlandik. Yavas yavas alisiyoruz. Yeni gelen arkadaslarimiz var. Onarla da gayet uyum içerisindeyiz. Emin adimlarla ilerleyecegiz. Yorgunluklar basladi.

Alisiyoruz, alistikça da daha güzel bir ortam oluyor" seklinde konustu.



"Hedefimiz Avrupa Ligi"

Taraftarin beklentisinin farkinda olduklarini ve hedeflerinin Avrupa Ligi oldugunu aktaran Canli, "Geçtigimiz sezon kimse bizden bu basariyi beklemiyordu. Böyle olunca simdi beklenti de yükseldi. Bu sezon geçtigimiz yila göre daha fazla çalisip üst siralarda bitirmeyi hedefliyoruz. Bu sezon Avrupa Ligini düsünüyoruz" ifadelerini kullandi.

"Yabanci kurali Türk oyuncular için iyi bir firsat"

Yabanci kuralinin Türk oyunculari için iyi oldugunu ve kendilerinin daha fazla forma sansi bulacagina inandigini vurgulayan Canli, "Yabanci sinirlamasinda bu sezon 8 oyuncu oynayacak. Bu bizim için büyük bir avantaj ama tabi ki futbolda yabanci Türk diye ayirt etmemeliyiz. Hepimiz profesyonel oyunculariz. Elimizden gelenin en iyisini yapiyoruz. Kim iyiyse kim daha çok hak ediyorsa o oynayacak ama yine de Türk oyuncular için çok iyi oldu. Daha çok forma sansi bulabiliriz diye düsünüyorum" açiklamalarinda bulundu.

"Ömer hocanin iletisimi çok iyi"

Ömer Erdogan’in gençlerle özel ilgilendigini belirten Abdurrahman Canli, "Ömer Hocayla diyalogumuz çok iyi. Bize çok destek veriyor, katki sagliyor. Bizimle olan iletisimi çok pozitif. O da genç bir hoca oldugu için bizde çok önem veriyor. Ben geçen yil az forma sansi buldum. Bu yil daha çok çalisip daha iyi yerlerde olmak istiyorum" ifadelerini degerlendirdi.

Kaynak: İHA