Kirkpinar Yolcusu Güresçiler, Baskan Yardimcisi Gül Ile Bir Araya Geldi

Kemer Belediye Baskan Yardimcisi Emin Gül, bu yil düzenlenecek olan 660’inci Tarihi Kirkpinar Yagli Güresleri’nde, bas ve basalti kategorisinde mücadele edecek olan Ismail Erkal ve Gürkan Balci’ya basarilar diledi.



Kemer Belediyesi’nin güresçileri Ismail Erkal ve Gürkan Balci, Belediye Baskan Yardimcisi Emin Gül ile bir araya geldi.

Pehlivanlara her türlü destegi verdiklerini ifade eden Baskan Yardimcisi Gül, “Basta Kemer Belediye Baskanimiz Necati Topaloglu olmak üzere Kemer Belediyesi olarak güresçilerimize tam destek veriyoruz. Zor bir spor yapiyorlar. Belediye olarak güresçilerimizin tüm ihtiyaçlarini karsiliyoruz. Baskanimiz Necati Topaloglu’da kendilerine basari dileklerini iletti. Kirkpinar’da kendilerinden madalya bekliyoruz. Kemerimize Edirne’den madalya ile döneceklerinden süphemiz yok. Allah yardimcilari olsun” diye konustu.

"Madalya ile dmönecegiz"

Kemer Belediyesinin ve Kemer halkinin tüm desteginin arkalarinda oldugunu bildiklerini ifade eden Ismail Erkal, “ Necati Topaloglu ve baskan yardimcimiz Emin Gül, desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemediler. Her zaman yanlarimizda oldular ve olmaya da devam ediyorlar. Insallah Edirne’den Kemerimize madalya ile dönecegiz. Belediyemizin adini orada en iyi sekilde temsil edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA