Galatasaray, Deneyimli Futbolcusu Arda Turan Ile Bir Yillik Yeni Sözlesme Imzaladi

Sarikirmizili futbolcu Arda Turan:'Bizim için burada imzalar önemli degil. Hayatimiz boyunca Galatasaray'a hizmet etmek için buradayiz. Çok mutluyum'

Galatasaray Kulübü, deneyimli futbolcusu Arda Turan ile bir yillik yeni sözlesme imzaladigini duyurdu.

Sari-kirmizili kulüpten yapilan açiklamada, 34 yasindaki oyuncu ile 2021-2022 sezonu sonuna kadar sözlesme imzalandigi belirtildi.

Sözlesmesini uzatmasiyla ilgili GS TV'ye açiklamalarda bulunan Arda Turan, Galatasaray'a geldigi ilk günkü gibi mutlu ve heyecanli oldugunu dile getirerek, "Bizim için burada imzalar önemli degil. Hayatimiz boyunca Galatasaray'a hizmet etmek için buradayiz. Çok mutluyum. Galatasaray'da oldugum her anin keyfini, mutlulugunu çikartip basarilar ve kupalar kazanmak istiyorum. Buradan hem Sayin Baskan'a, hem yönetim kuruluna hem de hocama çok tesekkür ediyorum. Tekrardan beni bu formaya ve armaya kavusturduklari için. Her ani en kiymetli sekilde degerlendirip, sezonu kupalarla ve sampiyonluklarla bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandi.

Deneyimli oyuncu, yeni sezona dair ise su görüsleri aktardi:

"Açikçasi geçen seneden sonra iyi dersler çikarttigimizi düsünüyorum. Sampiyonlugu son anda kaybettik ama Galatasaray mücadelesini ve vazgeçmemeyi gösterdigimizi düsünüyorum. Bu sene isleri bastan daha siki tutup basarili olacagimiza inaniyorum. Galatasaray, oldugu her kulvarda basariya ve sampiyonluga adaydir. Bunun için elimizden geleni yapacagiz. Taraftarimiza en güzelini göstermek istiyoruz."

Kaynak: AA