Galatasaray'da Yeni Sezon Hazirliklari

Operasyonel süreçleri ilerleyen günlerde de devam edecek Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui, uzun bir aradan sonra ilk kez takimla çalisti.

Galatasaray Futbol Takimi, yeni sezon hazirliklarini sürdürdü.

Sari-kirmizili kulüpten yapilan açiklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçeklestirilen antrenman, dinamik isinmayla basladi.

Pas ve top kapma çalismasiyla devam eden idmanin ana bölümünde dar alan oyunlari üzerinde duruldu. Antrenman, dayaniklilik kosusunun ardindan tamamlandi.

Yilbasi gecesi yasadigi havai fisek kazasi nedeniyle gözlerinden yaralanan ve operasyonel süreçleri ilerleyen günlerde de devam edecek Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui, uzun bir aradan sonra ilk kez takimla çalisti. Teknik direktör Fatih Terim, antrenmandan önce Omar için bir konusma gerçeklestirdi.

Omar'in talihsiz bir kaza geçirdigini hatirlatan Terim, "Ona da çok büyük bir moral olsun diye Omar'i bugün aramiza almak istedim. O günden beri inanilmaz bir çalisma ve geri dönme hirsiyla çok büyük bir asama kaydetti. Muhakkak ki daha katedecek yolumuz var. Bunun için onun antrenmana çikmasini istedim. Insallah bu yolun sonunda Omar'i ilk günkü gibi Galatasaray'in formasiyla aramizda görmek hepimizin dilegi. Yarin oynamayacak belki, sezona baslamayacak ama inaniyorum ki Allah'in izniyle sezon içinde bize katilacak ve Galatasaray'in formasini giyecek. Kendisine tekrar 'Hos geldin' diyorum." ifadelerini kullandi.

Takimla idmana çikmaktan duydugu mutlulugu dile getiren Omar Elabdellaoui ise sunlari kaydetti:

"Ilk geldigim gün, ilk andan beri hep yanimdaydiniz, hep bana destek verdiniz. Özellikle Fatih hocam hep yanimdaydi, ilk oldugu anda zaten yanima geldi. Bütün camia, arkadaslarim ve çalisanlar ilk günden beri yanimdalardi. Bunu hiçbir zaman unutmayacagim. Çok takdir ettigim bir sey. Hocam da benim bugün tekrar buraya dönmemi uygun gördü. Bu, benim için çok büyük bir moral. Umarim kendisinin de dedigi gibi en iyi sekilde, ayni hirsla ve azimle çalisarak en kisa zamanda tekrar Allah'in izniyle formama kavusma imkani bulurum."

Öte yandan Misirli santrfor Mustafa Muhammed, takimla çalisti. Taylan Antalyali ile Jimmy Durmaz'in ise rehabilitasyon süreçlerine devam edildi.

Galatasaray, yarin yapacagi çift antrenmanla 2021-2022 sezonu hazirliklarina devam edecek.

Kaynak: AA