Eskisehirspor'da Yönetim Krizi Derinlesiyor

Divan Kurulu Baskani Ali Çelikoglu: 'Dün aksam divan kurulu üyeleri ile yaptigimiz degerlendirmenin ardindan yeni bir yönetim olusacagini düsünmüyorum'.

Eskisehirspor Kulübü Divan Kurulu Baskani Ali Çelikoglu, 12 Temmuz'da yapilacak genel kurula iliskin, "Dün aksam divan kurulu üyeleri ile yaptigimiz degerlendirmenin ardindan yeni bir yönetim olusacagini düsünmüyorum." dedi.

Çelikoglu, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenledigi basin toplantisinda, su ana kadar kulüp baskanligi için herhangi bir adayin ortaya çikmadigini söyledi.

Divan Kurulu Baskani olarak bu soruna çözüm bulamadigini belirten Çelikoglu, söyle konustu:

"Genel kurul günü Eskisehirspor'u yönetmeye talip olan arkadaslarimiz olursa her zamanki gibi onlara yardimci olacagiz. Ancak bir yönetim listesi pazartesi saat 15.00'e kadar olusmazsa açikçasi ben de orada olamayacagim. Bundan sonraki prosedür nedir, ne yapilacaktir orasini da bilmiyorum, ögrenmek de istemiyorum. Dün aksam divan kurulu üyeleri ile yaptigimiz degerlendirmenin ardindan yeni bir yönetim olusacagini düsünmüyorum ancak insallah olur. Pazartesi günü genel kurulda olmak istemiyorum. O imzayi atmak çok sey kaybettirecek. Bu kulübü kapatan son divan baskani ve eski baskan yaftasi yemek istemiyorum."

Türk futbolunun köklü kulüplerinden, bu sezon 2. ligde mücadele edecek Eskisehirspor'un 11 Haziran'daki olaganüstü genel kurulunda baskan adayi çikmadigi için seçim yapilamamisti. Siyah-kirmizili kulübün 28 Haziran'daki genel kurulu da ayni nedenle 12 Temmuz'a ertelenmisti.

Kaynak: AA