Büyüksehir Belediyesi, Gelecegin Yildizlarini Kesfedecek

Sakarya Büyüksehir, basketbol alaninda 2006 ile 2010 arasi dogumlu küçük yildizlari kesfediyor. Büyüksehir Belediye Spor Kulübü’nden yapilan açiklamada, “Büyüksehir olarak, gelecekte ilimizi ve ülkemizi temsil edecek yildizlari ariyoruz. Seçmeler 17 Temmuz Cumartesi günü Serdivan Spor Salonu’nda yapilacak” dendi. Basvurular bu tarihe kadar iletisim numarasindan ve sakarya.bel.tr adresinden yapilabilecek.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü, her bransta basarili sporcular yetistirip ülkeye kazandirmak için çalismalar yürütüyor. Büyüksehir, basketbol alaninda gelecegin yildizlarini kesfetmek için yeni bir program baslatti. “Gelecegin Yildizlarini Ariyoruz” sloganuyla baslatilan organizasyon için basvurular basladi.

En küçük 2006 ve en büyük 2010 dogumlu çocuklar, nüfus cüzdani ve bir adet vesikalik fotografla basvuru yapabiliyor.

Spor Daire Baskanligi’ndan yapilan açiklamada, “Büyüksehir olarak gelecegin yildizlarini kesfetmek ve ülkeye kazandirmak için yeni organizasyonlar yapiyoruz. Basketbol alaninda, gelecegin yildizi olan gençler için seçmeler düzenleniyor. 17 Temmuz’da Serdivan Spor Salonu’nda yapilacak seçmeler için basvurular açildi. En az 2006 ve en fazla 2010 dogumlu olan minik yildizlarimiz, seçmelere katilmak için 0530 760 56 54 iletisim numarasi ve sakarya.bel.tr adresinden bilgileriyle basvuru yapabilirler. Basvuru için vesikalik fotograf ve nüfus cüzdani yeterlidir. Basvuru süreci 16 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Çocuklarinin içindeki yetenegi ortaya çikarmak isteyen aileleri, seçmelere bekliyoruz” denildi.

Kaynak: İHA