Bursaspor'a IYI Parti'den 100 Kombine Sözü

Bursaspor’un yeni yönetimi IYI Parti Bursa Il Baskani Selçuk Türkoglu’nu ziyaret etti. Türkoglu, "Bursasporumuzun süper lig yolculugunda IYI Parti Bursa Il Teskilati olarak 100 adet kombineyle destek oluyoruz ve her zaman da kulübümüzün yaninda olmaya devam edecegiz" dedi.

Bursaspor’un yeni yönetim kurulu, önemli noktalara ziyaretlerini sürdürüyor. Yesil-beyazli yönetim bugün de IYI Parti’yi ziyaret etti. IYI Parti Bursa Il Baskani Selçuk Türkoglu, yapilan ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirerek, Bursaspor Kulübü’ne 100 adet kombineyle destek olduklarini söyledi.

Bursaspor Kulübü’nden yapilan açiklama su sekilde: "Baskanimiz Hayrettin Gülgüler ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Osman Uçar, Serhat Akgün ve Tamer Isler, IYI Parti Bursa Il Baskani Selçuk Türkoglu’nu ziyaret etti. IYI Parti Bursa Il Baskani Selçuk Türkoglu yaptigi konusmada; ’Bursasporumuzun süper lig yolculugunda IYI Parti Bursa Il Teskilatiolarak 100 adet kombineyle destek oluyoruz ve her zaman da kulübümüzün yaninda olmaya devam edecegiz.’ifadelerini kullandi. Baskanimiz Hayrettin Gülgüler de destekten duydugu mutlulugu dile getirerek, tesekkürlerini iletti. Ziyaretin sonunda Baskanimiz Hayrettin Gülgüler, IYI Parti Bursa Il Baskani Selçuk Türkoglu’na isminin yazili oldugu formamizi hediye etti.”

Kaynak: İHA