Bayrakli'da Anlamli Turnuva

Bayrakli Belediyesi Spor Isleri Müdürlügü, geçtigimiz yil korona virüsü nedeniyle hayatini kaybeden Meclis Üyesi Hasan Karabag anisina futbol turnuvasi düzenledi. Etkinligin baslama vurusunu aile yakinlari yapti.

Bayrakli Belediyesi tarafindan düzenlenen futbol turnuvasina, geçen yil hayatini kaybeden Meclis Üyesi Hasan Karabag’in adi verildi.

Müsabakalarin baslama vurusunu Hasan Karabag’in kardesi Hüseyin Karabag, ogullari Izzet Karabag ve Fikret Karabag yapti. 5-12 Temmuz 2021 tarihleri arasinda Sehit Ümit Boz Spor Tesisi’nde düzenlenecek müsabakalara 32 takim katildi.

Pandemi önlemlerinin alindigi tesiste; giriste tüm sporcularin ve teknik heyetin atesleri ölçüldü, HES kodlari sorgulandi, dezenfektan ve maske dagitildi, turnuvada ter döken sporculara katilim belgesi takdim edildi.

Izmir ve çevre illerden profesyonel kulüplerin akademi takimlari ve amatör takimlarinin katilim gösterdigi turnuva; hafta içi her gün 17:00’de farkli gruplarin maçlariyla devam edecek. 9 Temmuz 2021 Cuma günü son 16 ve çeyrek finale yükselen takimlar belli olacak. Turnuva; 12 Temmuz’daki üçüncülük-dördüncülük ve final müsabakalariyla sona erecek.

Kaynak: İHA