Baskan Akin Turgutlulu Güresçileri Edirne'ye Ugurladi

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Baskan Yardimcisi Firat Honaz ile birlikte Tarihi Kirkpinar Güreslerine katilacak olan Turgutlu Belediyespor Güres Takimini Edirne’ye ugurladi.

Turgutlu Belediyespor Güres Takimi, Türkiye’nin en önemli güres müsabakalarindan biri olan 09-11 Temmuz tarihleri arasinda gerçeklesecek Edirne Tarihi Kirkpinar Yagli Güreslerine bu yil da katilarak Turgutlu’yu temsil edecek. Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Baskan Yardimcisi Firat Honaz ve daire müdürleriyle birlikte Belediyespor Güres Takimi sporculari ve Güres Antrenörü Ferzande Sayan ile yolculuk öncesi bir araya geldi. Turgutlu Belediyesporlu güresçilere müsabakalarda basarilar dileyen Baskan Çetin Akin, yolculuk öncesinde ise 10 güresçiye kispet, 25 güresçiye de pirpit takdim etti.

Turgutlu Belediyespor Güres Takiminin yil boyunca Tarihi Kirkpinar Yagli Güreslerine hazirlandigini belirten Baskan Çetin Akin, “Sporun her alaninda oldugu gibi ata sporumuz olan gürese de büyük önem veriyor ve gürese gönül vermis sporcularimizi destekliyoruz. Her yil oldugu gibi bu yil da Tarihi Kirkpinar Yagli Güreslerine katilacak olan güresçilerimizin müsabakalarda Turgutlu’muzu en güzel sekilde temsil edip, basarilarla döneceklerine inaniyoruz. Sirtiniz yere degmesin çocuklar” dedi.

Kaynak: İHA