Arda Turan 1 Yil Daha Galatasaray'da

Galatasaray, Arda Turan ile 1 yillik yeni sözlesme imzaladi.

Galatasaray, Arda Turan ile 1 yil daha anlasildigini duyurdu. Sözlesmeye imzayi atan Turan, ardindan kulüp televizyonuna konustu.

Ilk günkü gibi mutlu ve heyecanli oldugu dile getiren Turan, “Bizim için burada imzalar önemli degil. Hayatimiz boyunca Galatasaray’a hizmet etmek için buradayiz. Çok mutluyum. Galatasaray’da oldugum her anin keyfini, mutlulugunu çikartip basarilar, kupalar kazanmak istiyorum. Buradan hem sayin baskana, yönetim kuruluna hem de hocama çok tesekkür ediyorum. Tekrardan beni bu formayla, bu t-shirt, bu armayla kavusturduklari için. Çok mutluyum, çok heyecanliyim ilk günkü gibi. Elimizden ne gelirse, her anini en kiymetli sekilde degerlendirip sezonu kupalarla, sampiyonluklarla bitirmek istiyoruz” dedi.

Yeni sezonda daha basarili olacaklarini söyleyen Arda, "Açikçasi geçen seneden sonra iyi dersler çikarttigimizi düsünüyorum. Sampiyonlugu son anda kaybettik ama Galatasaray mücadelesini, vazgeçmemeyi gösterdigimizi düsünüyorum. Bu sene bastan daha siki tutup isleri, daha basarili olacagimiza inaniyorum sonuna kadar. Galatasaray her kulvarda oldugu gibi, oldugu her kulvarda basariya ve sampiyonluga adaydir. Bunun için elimizden geleni yapacagiz. Her gün bunu daha iyi nasil yapabiliriz, nasil daha iyisine ulasabiliriz diye ugrasiyoruz, çalisiyoruz. Hiç durmadan dersler çikartip kazanmaya çalisacagiz, en iyisini taraftarimiza en güzelini göstermek istiyoruz” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA