Yunusemreli Emine Mihrace Çelen Judoda Türkiye Ikincisi Oldu

Yunusemre Belediyespor Judo Takimi Sporcusu Emine Mihrace Çelen, Ankara’daki katildigi Ümitler Türkiye Sampiyonasi’nda ikinci olarak milli takima gitmeye hak kazandi.

Yunusemre Belediyespor Takimi Sporcusu Emine Mihrace Çelen, Ankara ’da gerçeklestirilen Ümitler Türkiye Sampiyonasi’nda ikinci olarak milli takima gitmeye hak kazandi. 70 kilogramda mücadele eden Çelen galibiyet sevincini antrenörleri ile paylasarak, "Sistemli ve disiplinli çalismamin karsiligini aldigim için çok mutluyum. Hedefim olimpiyatlara katilip dünya birincisi olarak, bayragimizi dalgalandirmak. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Yunusemre Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Çerçi, Kulüp Baskanimiz Arif Alkan’a ve hocalarima çok tesekkür ediyorum" dedi.

Yunusemre Belediyespor Kulübü Baskani Arif Alkan da basarili sporcuyu kutlayarak, "Judo bransinda kulübümüz sporcularinin elde ettigi derceler bizleri gururlandiriyor. Imkanlarimiz ölçüsünde sporcularimizi desteklemeye devam edecegiz. Seyda Nur, Mehmet Alp Seçilmis’ten sonra Emine Mihrace Çelen’in bundan sonraki uluslararasi turnuva ve sampiyonalarda ülkemizi ve kulübümüzü basari ile temsil edecegine inancim tam. Sporcumuzu, ailesini ve sporcumuzda emegi geçen antrenörlerimizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA