Yildiz Kadin Boks Milli Takimi Avrupa Sampiyonasinda Her Gün Istiklal Marsi Okuyarak Motive Oluyor

Basantrenör Ahmet Çinar: 'Avrupa arenasinda Istiklal Marsimizi okutmak için her gün motive olmak amaciyla sporcularimizla Istiklal Marsimizi okuyoruz. Her gün, sampiyon olup marsimizi tüm Avrupa karsisinda okutma sözü veriyoruz'

Yildiz Kadin Boks Milli Takimi, Avrupa sampiyonasi için gittikleri Gürcistan'da sampiyonaya motive olarak baslamak için her sabah kaldiklari otelin önünde Istiklal Marsi okuyor.

Gürcistan'in baskenti Tiflis'te düzenlenen Avrupa Sampiyonasi'na katilan Yildiz Kadin Boks Milli Takimi, sabah kaldiklari otelin önünde hep bir agizdan Istiklal Marsi'ni okuduktan sonra sampiyonanin yapilacagi spor salonuna gidiyor.

Milli takim basantrenörü Ahmet Çinar, AA muhabirine, sampiyonanin kendileri açisindan oldukça iyi basladigini söyledi.

Sampiyonanin iyi gitmesi için ellerinden geleni yaptiklarini ifade eden Çinar, "Çalismalarimizi sürdürüyoruz. Sporcularimizi sampiyonaya daha iyi motive etmek için elimizden geleni yapiyoruz. Hep birlikte bu sampiyonadan madalyalarla dönmek istiyoruz. Avrupa arenasinda Istiklal Marsimizi okutmak için her gün motive olmak amaciyla sporcularimizla Istiklal Marsimizi okuyoruz. Her gün, sampiyon olup marsimizi tüm Avrupa karsisinda okutma sözü veriyoruz" dedi.

Her sabah Istiklal Marsini okuduklarini gören diger ülkelerin sporcularinin saskin gözlerle kendilerine baktigini dile getiren Çinar, "Diger ülkelerin teknik heyeti ve sporculari da ayni otelde kaliyor. Basta ne yaptigimizi anlayamadiklari için saskin gözlerle baktilar. Istiklal Marsimizi okudugumuzu anlayinca saskinliklari daha da artti. Bizim amacimiz sporcularimizin Istiklal Marsi'ni yazdiran ruhu hiç unutmamalarini saglamak. O ruh ile ringe çiktiklarinda mücadelelerini etmeleri ve ülkemizi gururlandirmalarini istiyoruz." diye konustu.

Istiklal Marsi'nin okuduklari videolari sosyal medyaya yüklediklerini belirten Çinar, videolarin sosyal medyada büyük begeni topladigini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA