Yenisehir Belediyesi Bahar Futbol Turnuvasi Sona Erdi

İçel’in merkez ilçe Yenisehir Belediyesinin düzenledigi Bahar Futbol Turnuvasi sona erdi. 10-11 yas grubu futbolcularin mücadele ettigi turnuvanin final maçinda Altinordu’yu 1-0 yenen Galatasaray turnuvanin sampiyonu oldu.

Özgecan Gençlik Merkezi Spor Tesislerinde oynanan turnuvada kiyasiya maçlar oynandi. Final maçinda Altinordu ve Galatasaray takimlari karsilasti. Zorlu mücadelede Altinordu’yu 1-0 yenen Galatasaray turnuvanin sampiyonu oldu. Camspor ve Basari Spor arasinda oynanan karsilasmada ise Camspor’u 3-0 yenen Basari Spor takimi turnuvayi üçüncülükle tamamladi.

Turnuvaya katilim saglayan tüm takimlari tebrik eden Yenisehir Belediye Baskani Abdullah Özyigit, “Söhretler maçi ile turnuvanin açilisini yaptik simdi bugün gençlerimiz ile kapanisi yapiyoruz. Emegi geçen bütün sporcularimiza, hocalarimiza, bu organizasyonu düzenleyen kiymetli Yenisehir Belediyesi çalisanlarina tesekkür ediyorum” dedi.

Turnuvada birinci olan takim Galatasaray’in oyunculari kupa ve madalyalarini Baskan Özyigit’in elinden alirken, ikinci olan Altinordu’ya ise kupa ve madalyalarini Yenisehir A.S Yönetim Kurulu Baskani Raif Çakmak verdi. Turnuvada üçüncü olan takim Basari Spor’un kupa ve madalyalarini Yenisehir Belediyesi Spordan Sorumlu Yöneticisi Ibrahim Örenç verirken, turnuvayi dördüncülükle tamamlayan Camspor’un ödülünü de eski İçel Idmanyurdu’nun oyuncusu Ayhan Öz ile bir dönem İçel Idmanyurdu’nun teknik direktörlügünü yapan Levent Arikdogan verdi.

Yenisehir Konak, Yenisehir Idman Yurdu, Inter Academy Turkey, Paris Saint Germain Academy İçel takimlarinin oyuncularina da basari madalyasi verildi.

Kaynak: İHA